tiistai 3. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta 2012!
Tämäkin vuosi päättyi iloisesti jouluun. Pienet tontut hiipi ikkunoille kauniiden joulunkukkasten seuraksi. Lopulta koitti todellisen joulupukin tulo.
 

 Sieltä tulla tupsahti parvekkeen oven kautta. Jakoi lahjat ja jatkoi matkaa korvatunturille.Huolimatta lumen sitkeästä poissaolosta, oli tunnelma aivan yhtä jouluinen kuin jouluina joulu on!  :DKuten moni muu pieni seurasi meidänkin kuopus pukin liikkeitä hyvin tarkasti. Tosin tämä kuva on otettu pukin tullessa (huom!). Tämän jälkeen huomio olikin lelujen hurmiollisessa maailmassa joiden mielikuvitusta herättävä tunnelma voittaa hurmaavimman joulupukinkin. Meillä lensi helikopterit ja "päräji" paloautot valmiina pelastamaan sankarillisesti kaikista mahdollisista tilanteista. Ukkoja pelastui olohuoneen palmun juurelta...ja juuri palmujen juurelle oli tänä vuonna lentänyt kaksi sisarusta, vanhin tosin kotiutui armeijan vihreistä hetkeksi kodin joulun viettoon. Siellä etelässä joulu näyttikin tyystin toiselta ja sen kuvittelemiseen tarvitsin mielikuvitusta, siitäkin huolimatta että uutisissa erikseen mainittiin etelän lomien suosioista joulun aikoihin. Viikon matkan jälkeen kuvat todistivat lämpöä ja kauniita meren aaltoja ja vähintääkin yhtä herkullisista ja runsaista juhla-aterioista. Joulutunnelma olikin muodostunut aivan muista aineksista mutta tunnelma ja ilo oli ollut aivan yhtä käsinkosketeltava!
Mutta takaisin kotiimme, jossa me muut jatkoimme perinteisen joulun viettoa. Ei joulua ilman jouluähkyä. Sehän tulee ihan väkisinkin kun mietin ruokien sisältöä... sinne tänne voita, loraus kermaa, siirappia ja pala suklaata...no muutama pala silloin tällöin. Hetken maistuu hyvälle ja suolasilliin tehty rosolli tasoittaa makeiden herkkujen makuja.  Kerran vuodessa nautittuna aivan loistava ateria. Juhlaruokana vielä siinä mielessä helppo, ettei tarvitse miettiä mitä tekee. :)


...ja vielä luo tontut hetken kodikkuutta omilla paikoillaan kun vuosi vaihtuu ja moni kuten minä, tekee uusia lupauksia. Haluaisi lunastaa toiveiden ja unelmien hedelmää. Minullakin muutama aina hiipi mieleen vaikka olen huomannut hiipivän ikävästi poiskin joskus kevättä kohti ;) . Pienillä lupauksilla varustettuna oli kuitenkin kiva juhlistaa uutta vuotta. Räjäyttelimme sen kunniaksi muutaman kauniin ja kuuluvan pommin samaisen aidan takana josta pukki jouluna jatkoi matkaansa. Tämän vuoden puolelle jäi vielä blogini toivotukset kaikille: Oikein ihanaa uutta vuotta 2012!

13 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisianne pitkästä aikaa Dahlia! :)

Oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle ja läheisillesi & kaikkea hyvää vuoteen 2012!

Irmastiina kirjoitti...

Oikein ihanaa vuotta 2012, myös sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Päiväni/iltani piristys ja pelastus, kun huomasin, että blogiisi on ilmestynyt uusia kuvia ja kuulumisia.
Mukavaa alkanutta vuotta 2012!
Tintti

Enna kirjoitti...

Tulin myös niin iloiseksi kun blogilistalla odotti sulta päivitys, yes!!

Ihanasti teillä on joulunaika mennyt ja uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin! :)

Uudenvuodentoivotukset täältäkin,
rentoa intoa onnea uudelle vuodelle! :)

Salanimi kirjoitti...

Ihanaa alkanutta vuotta! Suloisen joulun kuvia :) Meillä pukki toi lahjat vain eteiseen, mutta kyllä ilo paketeista ja siitä ihmeestä, miten ne sinne oli ilmestyneet, oli aivan ilmeinen :D ja ISO :)

katariina kirjoitti...

Onnellista Uutta Vuotta 2012 teille kaikille:)
Meidän joulu vietettiin myös kahdessa paikkaa, esikoinen jäi omaan kotiinsa jouluksi, kyllä tuntui oudolta.

Dahlia kirjoitti...

Mari: Kiitos ja ehdottomasti sitä samaa sinne teille koko sun porukalle!

Irmastiina: Kiitos, uusi vuosi ja uudet kujeet, kuten sanotaan! :)

Tintti: No mulle tulee vähintääkin sama olo lukiessani lämmintä kommenttisasi, kiitos!

Enna: :D Miten kiva kun sanot noin, ilahduttaa kovasti! Huomenna nähdään! :)

Salanimi: Kyllä lahjat on ehdottomasti pukissa se juju ja lasten ilon seuraaminen on joulussa parasta! :D

Katariina: Outoahan se aluksi on mutta kun tietää että siellä toisaalla ollaan iloisia ja pärjääviä niin itselläkin on hyvä olla! Ps: tykkäsin sun uusista raidoista hiuksissa! :)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihana kun huomasin sinun tulleen tänne :) Kiva kuulla että kaikki hyvin. Oikein hyvää ja antoisaa alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi <3

Dahlia kirjoitti...

Marie Elisabeth: Kiitos kauniista toivotuksista kovasti!Sinunkin koko perheelle kaikkea hyvää! <3

Tirriliisa kirjoitti...

Mukavaa alkanutta vuotta teille täältä Myllykylästä!!

Dahlia kirjoitti...

Tirriliisa; kiitos ja samoin tosiaankin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia kuvia ja joulun tunnelma lumettomuudesta huolimatta :) Mutta nyt olemme saaneet sitä lunta ja kyllä oli eilen silmiä hivelevän kaunista, kun Matti vei minut iltavuoroon kotimatkallaan, Hyvin menee, mutta menköön!:)

Hyvää ja Onnellista Uutta vuotta eli alkanutta vuotta teillekin!!!
Kaisa

Dahlia kirjoitti...

Heips! Olit tänne jättänyt viestin ja vasta nyt huomasin. Jukolauta, hyvin saa mennä! :D ;) Oikein ihanaa jatkoa tosiaankin! <3