sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Paljon onnea vaan!


En heränyt auringon paisteeseen vaan sateen ropinaan. Sekin kelpas, lumi väheni vaikka ulkona kaikki ui. Meillä täytettiin vatsat kaikella muulla kuin vedellä. Tänään vietimme esikoisen synttäreitä, tälläkertaa täyttää komeus kokonaiset 19-vuotta (me vietetään päivää aikaisemmin kun kaikki ovat paikalla)! Tyttö serkkutytön kanssa leipoi illansuussa ja minä jatkoin samaa aamulla. Pieni mies riemuitsi kun päivä alkoi hänelle ominaisella energialla, huuteli aurinkoisena unista väkeä syömään. Tämän päivän synttärit aloitettiin sunnuntain kunniaksi brunssilla.

Pöytä katettu (ikkunalla itää taimet hyvää vauhtia, näkyy parhaiten viimeisessä kuvassa!)
"Kladdkaka"
Kuopus istui jo paikallaan ajoissa
Lopulta saadaaan sankari paikalle. Onnea rakas esikoinen! <3

12 kommenttia:

Pumita kirjoitti...

Oikein paljon onnea Esikoiselle ja Esikoisen äidille! :) Jos kuopunen saisi päättää niin teillä olisi varmaan synttärit joka viikonloppu. ;)

Joo, kovasti harmaata on meilläkin. Täytyy vaan katsella noita Meksikon kuvia ja nähdä mukavia päiväunia kunnes päivät kirkastuvat. Jaksele! :)

Minna kirjoitti...

Sateen ropinaa täälläkin ja kirjaimellisesti kaikki ui!
Onnittelut esikoisellesi, yhteiset synttärijuhlat on aina niin mukavia.

Esikoiseni ja ainokaiseni täyttää kesällä 21, saa nähdä ehtiikö juhlistaa niitä perheen kanssa. Nuoren miehen elämä on kovin kiireistä aina välillä! ;D

Marianne kirjoitti...

Paljon onnea esikoiselle ja sinulle ! Tänne ruudun taakse välittyi niin kodikas ja ihana tunnelma. Pöytä täynnä ihanaa syötävää parhaassa mahdollisessa seurassa :)

Istutukset sulla on ihan mahtavassa kasvussa !
Mulla jutut vieläkin vaiheessa...ja tääkin päivä on mennyt ihan itse edeltään...mitään saamatta aikaan..päätäkin jomottaa. No, eipä mitään kohta pujahdan saunaan ja laitan silmät kiinni ja unelmoin kesäsätä :) ja onneksi on tää blogi maailma mistä saa kummasti voimaa iloa näin harmaanakin päivänä.

Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle ja perheellesi !

Enna kirjoitti...

Onnittelut täältäkin teidän jo 19-vuotiaalle komistukselle! Ja äidille myöskin!

Hyvältä näyttää myös tarjoilut ja kattaus. :) Ja istutuksetkin hyvällä mallilla. :)

Maria kirjoitti...

On ihanaa juhlia yhdessä rakkaimpien kanssa♥

Tiina kirjoitti...

Kanoottia olisi täälläkin paikotellen tänään tarvittu, mutta ei haittaa, kesää se tietää :)
Kivaa synttäripäivän jatkoa!

Katariina kirjoitti...

Onpa herkullisen näköistä ja niin tuttua tuo, että pienin on jo valmiina aloittamaan!
Yrtit näyttää jo hyvin lähteneen valoa kohti:)

Tuija kirjoitti...

Onnea esikoiselle täältäkin , minunkin viimeiset eli kaksoset M & M täyttävät heinäkuussa 18 v. autokouluun halaajaa heidän mielensä. Voi nuoruus...:)

Vettä tulee täälläkin oiken ikkunaan ropisten, ja siitäkös tämä täti tykkää...

Irmastiina kirjoitti...

Onnea täältäkin esikoiselle! Mikä ihana ikä.
Ja minkä ihanan blogin löysikään. Piti oikein lukijaksi rekistöröityä, että pääsen seuraamaan elämäänne toistekkin!

Saila kirjoitti...

Voi miten herkullinen brunssipöytä! Onnea päivänsankarille!
Teillä on puutarha sisällä, keittiön ikkunalla ;-)

Pirkko kirjoitti...

Ihana yhdistelmä: sadepäivä ja rakkaat pöydän ympärillä. Muistuu mieleeni eräs satukirja, jonka sankari vietti syntymäpäiviään, olikohan se peräti neljä kertaa vuodessa. Ei välttämättä ihan huono idea, mutta toisaalti, suuressa perheessä tulee juhlia muutenkin aika tiheään.

Dahlia kirjoitti...

Pumita: Kiitos kovasti! Oikeassa olet, kuopus ilmoitti minulle tänään että hänellä on juuri ollut synttärit;)

Minna: Kiitos sulle! Meillähän on sitten molemmilla kiireiset nuoret miehet. Nämäkin synttärit vietettiin kiireiden takia päivää aikaisemmin! :)

Marianne: Kiitos Marianne ja onneksi on tosiaan tämä blogi ja jakamisen ilo! Mulla kans pukkaa silloin tällöin päänsärkyä. Unelmointi on lääke moneen! :D

Enna ystäväiseni, kiitos! Siinä tovi leivottiin mutta oli hyvää ja yritin olla ajattelematta sitä "ikuisuus vyötäröllä"-ajatusta;)

Maria: Sitä ei tosiaan voita mikään! :D

Tiina: Kanootti, hih. Se oliskin kivaa! Nyt täällä kaupungilla alkaa olemaan aika kuivaa. Kohta uskallan lähteä maalle päin. Teidän Namua olen blogin kautta seurannut. Kivalta näyttää! :)

Katariina: Joo, kuopus huuteli jo moneen oteeseen muita pöytään ja oli kyllä seurueen ilopilleri...heti aamusta! :)

Tuija: Sullakin jo lähes aikuiset lapset. Meidän nuorille on vielä riitänyt mopo. Muistan aikoinaan kun sain ajokortin niin siitä se elämä lähti! :D

Irmastiina: Aina on yhtä kiva huomata että joku on löytänyt tänne, lukenut ja jää vielä lukijaksi! Sydämellisesti tervetuloa! :)

Saila: Kiitos! Mulla on siinä ikkunalla sellainen kylttikin jossa lukee "garden", joten oikeassa olet. Tätä puutarhaa jaksaa hoitaakin;D Vaan on tänä vuonna lähtenyt taimet hyvin kasvuun ja olen ollut siitä iloinen! :)

Pirkko: Maillä on niin iso perhe, että juhlia riittää! Tosin kuopus koki nämäkin juhlat ominaan ja taitaa niin yleensä kokea, joten sillä on tosiaan kuudet synttärit vuodessa! :D