lauantai 5. maaliskuuta 2011

Viikonlopun lepoa


Pienen pieni ystävämme oli houkutelvan kuvattava valittuaan lattialta sen lämpimimmän paikan levolleen. Luin hauskan kolumnin ilmaislehdestä siitä, miten oleellinen osa sisustusta sohva on. Sellainen sopivan pehmeä. Niin että siitä pääse helpolla ylös mutta että siihen kuitenkin uppoo tarpeen tullen sopivan syvälle. Kodin voisikin kuulemma sitten rakentaa lähinnä tämän tärkeän huonekalun ympärille. Sieltä sohvan uumenista otin nämä kuvat.

Vai että hymyillä pitäis...noh, odota niin avaan silmät eka. Mähän olin ihan unessa!
 

Hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kyllähän kotona pitää kunnon löhöpaikka olla ;-) Ja lämmin nokostenottopaikka. Niin kuin malli tuossa näyttää.

Marianne kirjoitti...

Oi, tuota onnea ! Söpönen on koiruli :)
Vastuttamattomasti sohva on minuakin tänään puoleensa vetänyt, niin että nautitaan levosta !

Enna kirjoitti...

No voi kun syötävän söpö,
ainakin nukkuessaan.. mähän en koiria arastele...kuin ihan vähän vaan. :)

Sohva on kyllä tärkee juttu, monen vuoden vonkaamisen jälkeen meilläkin nyt sellaisen sohva kuin toivoin vonkaamisella saavani. :)

Tirriliisa kirjoitti...

Ihanaa sunnuntain jatkoa sinne!!

Dahlia kirjoitti...

Saila: Meillä on sen suhteen kyllä hyvä malli. Saa nähdä jaksaako Otso vielä loikkia niinkuin kanit kun kesä koittaa ja päästään maalle;)

Marianne: Sohva on korvaamaton vaan korvaamattomin on pieni ystävä!

Enna: Vai että nukkuessa :D Kolumnin logiikalla voi vain todeta, että hyvä kun odottelit pitkään niin nyt tiedät, että sait juuri sen sohvan jota todella haluat! Sohva on tärkeä! :)

Tirriliisa: Kiitos kovasti ja samoin sinne! :)

kanaemo kirjoitti...

Ihana pieni ystävä nauttimassa kevään auringonsäteistä. :) Meillä kissa on juurtunut olkkarin ikkunan alla nököttävän senkin päälle. Etelänpuoleisesta ikkunasta aurinko paistelee niin kovin makoisasti... Välillä raottaa silmiään ja kääntää kylkeä, että saa lämpöhoitoa toisellekin kankulle.

Meidän koira taas on lämpöisempien kelien myötä päättänyt ryhtyä ulkokoiraksi. Sisällä on siis tosi TYHMÄÄ. Karvakuono painautuu ihan littanaksi maahan, kun huomaa, että kotiinpäin pitäisi lähteä. :D Siksispä hän onkin nauttinut juoksulangan päässä riehumisesta ja auringossa köllöttelystä viikonlopun aikana tuntitolkulla. On ne hauskoja!

Kirjailijatar kirjoitti...

Pehmeä ja upottava sohva on kyllä nautinto. Minä viihdyn sohvassa ja sängyssä :)

Dahlia kirjoitti...

Kirjailijatar: Näin se, sohvalla on merkitystä! :D