sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Lunta riittää"Hauskaa" toteaa kuopus tyytyväisenä päästessään touhuamaan lumen pariin. Koko meidän perhe näyttää hetken niin innostuneelta talvesta... :O ! Naapuri koputtaa ovella ja kertoo pienten suksien olevan vapaalla ja saatavana jos vaikka kuopuksemme haluaisi kokeilla. Suksilla on nyt sitten menty, mutta mielellään ilman sauvoja, äitin sylissä eteenpäin liukuen...muutama kalori siinä palaa, äidiltä, ja kas kummaa jos äiti vielä toteaa, ettei tykkää hiihtämisestä, ajattelee todennäköisesti kuopus liukuen iloisesti eteenpäin.

 Isoveljellä on lukiossa pakollisia nk. hyväntekeväisyystunteja jäljellä. 50h hyväntekeväisyyttä meinaavat teettää IB-linjalla nuorten kasvatuksen tueksi, ja jos aiheesta poikkean sen verran, niin olin hyvin ylpeä esikoisesta joka perjantaina oli oma-aloitteisesti käynyt luovuttamassa verta ensimmäistä kertaa, mutta nyt takaisin veristen juttujen parista lumen pariin :). Urhoollisesti tekee isoveli siis pihatöitä ja tänään tulee kaivettua reitti keinulle (mattotelineet onkin jo kaivettu esille). Kuopus korkkaa keinun pitkän talvisen paussin jälkeen. Lumi se tuo veljenkin ulos leikkimään, miettii varmaan kuopus.

 Ja tiedättekö, viikko sitten päästin kaupungin luistin riehaan ja kuten näette mahdollisti talvinen rieha isukillekin kuopuksen seurassa makkaratauon. Ja sitten tänään. Tänään saatin tämä äitikin ulos meren rannalle valkoisen lumen äärelle (rehellisyyden nimissä, kyllä se makkarankin äärelle saatiin). Niin, sukset tosin jätettiin tänään kotiin ;) Ja siinä istuin, juuri ja juuri näkyvällä penkillä, kasvot kohti aurinkoa ja mietin tulevaa puutarhasesonkia, joka kohta heräilee lumen alta, nyt kun jo puolikas penkkikin (kaivamatta) sieltä näkyy. Ja näin tuli sarja iloisia talvisia hetkiä tänne blogiin.

Heippa vaan kaikille täältä lumiselta meren rannalta, vaan  kohta on näissä puissakin vihreät lehdet!

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Heh, keinu on siellä lumikuopassa! Ihania kuvia, ja hymyjä kuin Naantalin auringolla! :-) Hyvänmielen juttuja.

katariina kirjoitti...

Olet ihanan optimistinen, kuvia katsellessa ei ihan heti tule kesä ja kukat mieleen!
Voi tuota iloista naamaa!

Enna kirjoitti...

Eikös siinä talvessakin ole mahtavat hetkensä! :) Ihana fiilis kuvissa.

Maria kirjoitti...

Hei, hienoa että otatte vielä talvesta kaiken irti, kohta sille tosiaan saadaan heittää hyvästit! Ja voi tosiaan tuota ihanaa iloista pikku naakkua, ilme kertoo enemmän kuin kaikki sanat yhteensä! Ihania aurinkopäiviä tulevaan viikkoonne!

Tiina kirjoitti...

Ihana keinukuva!

Kati kirjoitti...

Ihana talvitunnelma näyttää jatkuvan sielläpäin! :)

Tuli itsellekin hyvä fiilis näitä iloisia kuvia katsellessa :)

Tansku kirjoitti...

Hei,täällä näyttää niin keväiseltä,kuvat,iloisin mielin,odotamme kevättä♥,kiva blogi,tulen uudelleen!
Mukavaa viikkoa sinulle

Dahlia kirjoitti...

Kiitos teille kaikille suloisista kommenteista! Meidän kiikussa viihtyvä pieni kuopus tykkää kyllä touhuta lumessa ja sitähän riittää vieläkin. Iloista viikkoa teille kaikille! :)

Tansku: Kiva kun tulit lukijakseni! Menen tuot pikaa tutustumaan blogiisi. On kiva saada uusia blogikavereita! :)

Mirka kirjoitti...

On tuo teidän kuopus kyllä aivan syötävän suloinen ja onnellisen näköinen lapsi!!! <3

Dahlia kirjoitti...

Mirka: Iloinen äiti kiitää sanoistasi. Meidän kuopus on ehdottomasti tunne-ihminen ja näyttää niitä avoimesti. Onneksi on tosiaan iloinen usein! :)

Pumita kirjoitti...

Kyllá minákin yritán innokkaasti mutten vaan jaksa innostua lumesta. No, just nyt ei tarvitse kun ikkunan takana on 30 astetta lámmintá. ;) Aurinkoinen lomatervehdys Meksikosta. :)

Dahlia kirjoitti...

Yrittämistähän tämä tosiaan on mun puolelta. Lähinnä kuopuksen perspektiivistä tästä voi iloita! Ooh, ihana sä oot Meksikossa! Toivottelen oikein ihania hetkiä ja seikkailuja, niinkuin sulla varmastikin on. Rakastan lämpöä! :)