tiistai 1. maaliskuuta 2011

Kevätkö?
Tänään on sitten ensimmäinen päivä maaliskuuta. Eikö se ole sama kun kevät? Jos olisin muumi, heräisin nyt talviunilta. Pieni nelijalkainen ystävämme saa pikku hiljaa venytellä vanhoja jäseniään ja herätä talviuniltaan. Yksi viherkasvikin on vielä hengissä pitkän talven jäljiltä. Pukkaa sekin uutta näin kevään kunniaksi.


Yhä on kuitenkin kaupasta haettu ruusukimppu tuomaan luontoa sisälle.Olen melkein unohtanut miltä meidän puutarhan ruusut näyttävät kesäisin...Luin että ilmastonmuutoksen myötä talvet tulevat jatkossakin olemaan näin kylmiä ja kesät kuumenevat. Mitäkähän uutta se tekee luonnolle? Joka tapauksessa minulla odottaa keittiössä pienet ruukut uusien siemenien istuttamista.Hyvää maaliskuun alkua kaikille!

11 kommenttia:

Enna kirjoitti...

Taitaa se allakan mukaan olla kevät, mun kevät alkaa vasta huhtikuusta. :) Tienvarret olivat kyllä tänään keväisen loskaisia.

Aivan ihana ekakuvassa oleva "kukkamaalaus" isojen kehysten sisällä, kiilteleekö siinä muutama strassikin? :)

Saila kirjoitti...

Ihanaa kevään valoa ja maharapsutuksia odotteleva karvakaveri :-) Mahtavaa, että on päästy jo maaliskuun puolelle tätä pitkää talvea. Se on taittunut! Hyvää maaliskuuta ja kevätkylvöjä!

kanaemo kirjoitti...

Jotenkin maaliskuu tuntuu minustakin ihan keväältä. Ehkä se on henkisesti niin kevätkuukausi, vaikka monesti onkin vielä lunta ja aika kylmääkin. Mutta AURINKO, ihana aurinko tekee maaliskuustakin jo ihan paljon enemmän kevään kuin vaikka helmikuusta.

katariina kirjoitti...

Onpa kiva, että joku muukin ajattelee, että nyt on kevät! Ja onhan se, kun katsoo kuviasi jossa valo tulee ihanasti seinälle.
Minä en ole kukkaihminen tai oikeammin viherpeukalo, mutta voisi sitä kokeilla taas, saisinko jonkun kasvin pysymään hengissä..Mieluummin ostan pöydälle leikkokukkia, niistä voi huoletta nauttia, ei kastelua, ei mullanvaihtoa, heh

Tiina kirjoitti...

Kevät! Ihan selvästi :)

Dahlia kirjoitti...

Enna: Siihen taulun alaosaan piti kehitellä jotain, joten maalasin kukkia (mitäs muutakaan;) ja tarttuipa mukaan nuo strassit minimanista (niissä oli liimakin valmiina...kaikkea sitä löytääkin). Bling bling! :)

Saila: Meidän Otso on kyltymätön rapsutusten suhteen. Ja kyllä, se on selvästi taittunut. Tänään ajellessa näkyi asfalttikin tiellä. Tosin aamulla huuhdeltu valkoinen auto oli taas harmaa illemmalla. Vaan ei haittaa kun tietää että kohta on vihreetä! :)

Kanaemo: Se on mulle nimenomaan henkisesti sitä keväisintä kevättä! Vaan onhan tuo aurinko aivan mahtavasti paistanut ja ihan kun almanakankin olisi tiennyt mokoma;) Tänään oli uskommattoman kirkasta ja se ihan lämmittikin!

Katariina: Luinko sun blogista oikein, että katselitte/etsitte välillä mummonmökkiä kesäpaikaksi? Jos näin on niin viimeistään silloin sun viherpeukaloa rupee kutkuttamaan oikeen kunnolla! Siitä se mulla aikoinaan lähti. Ja tiedätkö, sisällä mulla ei menesty sitten mikään kasvi. Tosin tänä keväänä yritän taas kylvää ajoissa sisälle jotain alkuja, jos vaikka osaisin nyt paremmin! :)

Tina: Aivan kun olisi tosiaan almanakkaa katsellut tuo aurinko!

Kati kirjoitti...

On siis kevät! :)

Hyvää kevään alkua sinulle!

Kirjailijatar kirjoitti...

Minulle sopisi tällaiset talvet ja lämpimät kesät. Sehän olisi ihanteellista.

Minulta on kaikki kukat kuolleet. Hyvää maaliskuuta :)

Tirriliisa kirjoitti...

Kyllä se kevättä jo onneksi pukkaa:) Minäkin kävin kasvihuoneessa nuuhkimassa ja kaivelemassa multaa. Saa nähdä miten kaikki virkoaa taas näiden lumimassojen alta.
Mukavaa päivän jatkoa!!

Dahlia kirjoitti...

Kati: Eikös! Olet uusi tuttavuus blogimaailmassa, kiva. Innostuin blogistasi kun katselin sitä! :)

Kirjailijatar: Sittenhän toivotetaan muutokset tervetulleeksi. :) Joo, ei tällaisissa lämpimissä huoneilmoissa kukat voi kovinkaan hyvin.

Tirriliisa: Mäkin odotan innolla virkoavia ystäviä kunhan lumi tästä lähtee. Aika hyvin selvisivät viime talvesta...ehkäpä nytkin! :)

llq kirjoitti...

this is soooooooooooooooooooooooo gorgeouswedding jackets