keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Lumi tuli

Hiukan ehkä surumielinen kuvasarja viime vuoden ensilumesta. Lumi tulee ja on niin katoavaista että hienoinkin lumiukko elää vain aikansa. Tänään kuitenkin nautittiin lumesta ja sen tuomasta vaihtelusta. Kun nyt mennään kohti talvea niin mennään sitten!

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oooh, mikä lumiukkototeemi ja voi, onko pieni mies seuraavassa kuvassa ihan apeana :(

Olen samaa mieltä, että nyt mennään pää pystyssä kohti talvea ja nautitaan; vaikka sitten hampaat irvessä :)

Dahlia kirjoitti...

Joskus on hyvä ihan tietosesti asennoitua asioihin...mähän en muuten ole ihan talvi ihminen mutta vaikka hampaat irvessä!Onneksi on joulu. Silloin talvessa on niin paljon iloa, valoa ja kauneutta.

Maria kirjoitti...

Se on kumma, miten kesällä miettii, että tulevaa talvea ei taas kestä millään. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että näin on hyvä, en jaksaisi elää just nyt hektistä kesäaikaa. On kiva myysäillä kotona lämpimässä, ei ole pakko olla niin aktiivinen joka asiassa ja tosiaan, joulu tulee! Pitkä kevättalvi saa kyllä jo taas turhautumaan, jos vanhat merkit pitävät paikkansa :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Oho, teillä tuli oikein kunnolla lunta! Tai no, tuli täälläkin, muttemme ehtineet tehdä ukkoja tai akkoja.

Dahlia kirjoitti...

Maria: Myysäily on ihanaa, rakentaa se tunnelma ja sitten nauttia siitä!=) Viime vuonna kevättalvella oli niin kylmä, että monet päivät oltiin vain sisällä kuopuksen kanssa. Siinä kyllä kieltämättä mietti, onkohan ilmastonmuutos tuonut loputtoman talven;)

Kirjailijatar: Kuopuksen ensimmäiset sanat oli aamulla, "katso, lumimies" (ukko sana tais yön aikana unohtua)ja viittoili ikkunalle. Mietinkin jo miten vilkas mielikuvitus sillä on mutta totta tosiaan, yksi uusi lumiukko se siellä koreili. =)