sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Kaupan viritykset
Hiukan varovaisen jouluinen insertti tuo edellinen. Nythän eletään vielä marraskuuta. No kun kerran aloitin niin menköön nyt sitten ihan joulux! Käytiin tänään kaupungilla joulunavajaisissa. Ja oli siitä mitä mieltä tahansa, että kaunis ja pyhä juhla on kaupallistunut, niin näin on kyllä käynyt. Ja sinne kauppoihin mekin sitten vaan vastaan panematta menimme. Ostamista nyt oli helppo vastustaa tällä kertaa, muttei Citymarketin villiä pukkia (toivottavasti sillä oli hyvä palkka...). Tanssi, soitti, höpötti, jongleeras ja huomioi. Huomioi tosi kivasti pieniä lapsukaisia. Kunnostautuneena kuvaajana minulla oli kamera mukana ja haastoin itseni ottamaan sen pukin kengistä kuvan kun niihin ihastuin. Tosin en sillä tavalla että sellaisia itselle haluaisin, höh. Koittakaapa ottaa tanssivista jaloista kuvia. Ystäväni Enna joka avasi blogin (kauniin sellaisen joka on TÄSSÄ) ja jonka blogissa on paljon tanssia osaa...mutta vaikeeta se on. Ensimmäinen yritys oli pelkkää punaista sukkaa. Zoomaa jalkaa, liiku mukana, odota että kuva on tarkka ja ennenkaikkea unohda mitä muut miettivät kun yrität kuvata miehen jalkaa (!). Klik ja siinä!  Sylistä sitä kaikkea piti kuopuksen seurata. Korvatunturin ihastuttava hahmo on näin alkuun hiukan pelottava. Pois mennessä sama pukki sai jo kuopukseltakin rennomman vastaanoton. Hillityn riehakkaan. Toisin kuin pukki, estottomasti riehakas! Ihan näin pienenä lisänä. Etsiessäni kynää kaupassa tuli aivan vieras herasmies ja luovutti kynänsä sanoen että saan pitää sen. Eikä sillä ollut pukin partaakaan...? Se on todella jouluista. =)

17 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Huisit kengät :-) Ja hauskan kuuloinen pukki muutenkin! Mekin tapasimme vähän aikaa sitten pukin ensi kertaa tänä vuonna ja oli hienoa huomata, ettei tyttö ujostellut enää!

Mukavaa sunnuntaita!

Dahlia kirjoitti...

Vekarus: Ei ollut tosiaan kovin jäykkis pukki. Kivojahan ne on lapsille tuollaiset leikkisät versiot! Hyvää sunnuntaita!

Vianna kirjoitti...

Pellepukki :o)

Dahlia kirjoitti...

Pellet on ihania:)

Kirjailijatar kirjoitti...

Minusta tuo kenkä on yliveto :) Tuli ihan Peppi mieleen, vaikka sen kengät onkin ihan erilaiset, mutta isot nyt kuitenkin.

Dahlia kirjoitti...

Joku siinä kengässä liikautti muakin ja Pepin kengät on kans yhtä ihanat. Siihen liittyy varmaan sekin miten tuollaisilla kengillä pitää kävellä. =)

Saila kirjoitti...

Hauska tuokiokuva kaupasta! Nuo kengät virittivät uteliaisuuden kun näin kuvastasi vain pienen postimerkin kokoisen uutisen blogissani, ja siinä näkyi valtava punainen kenkä!

Dahlia kirjoitti...

Saila: Kiva kun sain sun huomion!

Enna kirjoitti...

Kivoja tunnelmakuvia varmasti jännästä hetkestä. Mahtoipa
joulupukilla olla steppaamista noilla kengillä. Joulupukkeja näköjään riittää moneen rekeen. :)

Dahlia kirjoitti...

Enna: Moneen rekeen tosiaan! Sitä ei voi lakata ihmettelemästä =)

Marge kirjoitti...

Totta, joulu on kaupallistunut. Nautin joulun koristelusta, mutta yritän pitää ostamiset suht matalalla. Lahjoja ei kauheasti ostella, vain jotain pientä läheisille. Nyt minulla ei ole mitään kiireen tunnetta, teen mitä suosilla ehdin ja koen tärkeänä, aion nauttiakin tästä ihanasta joulun ajasta:)

Tosi hauska tuo pukki:)Ja kiva, että ihmisiinkin oli tarttunut joulufiilis!:)
Äh, minuakin on varmaan naapurit monta kertaa ihmetellyt, että mitä tuo nainen puuhaa...;D Nauroin meinaa täällä, kun luin sinun kenkäkuvaamisesi;D

Ihanaa tulevaa viiikonloppua! Ja kiitos lämpimistä sanoistasi blogissani!!:)

Pia kirjoitti...

Näin, että olit liittynyt lukiakseni, kiitos!

Saman tein sinun ihanassa blogissasi! Upea mökki, torppa!!!!

Hyvää adventtia!

Dahlia kirjoitti...

Marge: Minulla on kans sama yritys nauttia joulusta ilman stressiä. Yritän välttää kaikenlaisia pakkoja. Ruuatkin teemme sen mukaan mistä tykätään. Viime jouluna jäi siksi kinkkukin pois. Syötiin kalkkunaa. Joulun koristelu on tosi ihanaa! Kaikki valot tulee pimeässä oikeuksiinsa.=)

Pia: Kiva kun lukeminen on molemminpuolista. Sinulla oli kiva blogi. Lisäksi olen opiskellut aikoinaan Turussa(Åbo Akademi). Olen hulluna puutaloihin ja teidän koti on tosi kiva!

Hyvää adventtia kaikille!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Hihii, miten kauppareissu voikin yllättäen muuttua. Pirteätä korvatunturin väkeä ja vieläpä vuoden kiireisimpänä aikana :)

Dahlia kirjoitti...

Marie Elisabeth: Joulun iloa tosiaan! =)Mukavaa viikon jatkoa!

Huset vid ån kirjoitti...

Vilken trevlig blogg du har...
Nu ska jag kika mera!

Kram Therese

Dahlia kirjoitti...

Tack o vad kul att du hittat hit!