torstai 28. lokakuuta 2010

Veden äärellä

Tämän kuvan nappasi esikoinen kotimme läheltä. Asumme meren äärellä. Kauniin tavoittaa vain pysähtymällä sen äärelle. Hassua kyllä, sen sijaan että olisin itse ollut rannalla ihailin sitä kuvasta. Viikonloppuna menemme mökille ja odotan mahdollisuutta pysähtyä ja aistia syksyn luontoa. Odotan että saan vetäytyä mökin lämpöön kylmää pakoon kynttilöiden luomaan tunnelmaan. Minä ja kuopus rakensimme viimeksi pesän kahdesta sohvasta jotka työnsimme yhteen ja jonka keskelle turvallisesti nukahdimme. Synneistä suurin tulee olemaan tietoisen läsnäoloni kadottaminen ja tulevan suunnitteleminen ;)  Voisin edes odottaa talven uusia siemenluetteloita...vaan ei. Unelmoin uudesta vesiaiheesta ensikesäksi uima-altaan paikalle. Olen kyllästynyt sen huoltoon.Teinitkin ovat kasvaneet sen ohi. Sen alla on viisi metriä halkasijaltaan oleva "kuoppa" jonne saisi sammakoille ja muille ötököille mahtavan lammen. Ajattelen, että kuopus on niitä miehiä jolle sellainen lampi tuottaisi suurta iloia ja aluksi jopa jännitystä. Itseasiassa luulen, että me muutkin tykättäis siitä. Pitkä talvi voi olla hyvä mahdollisuus suunnitella tämä projekti kunnolla ennen toteutusta. Vesi on ihana elementti. Monella tapaa.

2 kommenttia:

Tansku kirjoitti...

Moikka!Tulin tuolta jostain tänne ja tulen uudelleen,kiva blogi sinulla,kaunis,luonnollinen♥.Kauniita kukkia sinulla.Mukavaa viikonloppua sinulle!

Dahlia kirjoitti...

Hejsan Tansku! Onpa kiva kun kirjoitit ja kiitos etenkin palautteesta! Kukat on ihania. Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin ja tervetuloa uudestaan! =)