lauantai 2. lokakuuta 2010

Jälkeen...tämän kaiken maalamisenVihdoinkin voi todeta portaiden maalin kuivuneen ja pääsee taas vapaasti liikkumaan. Olishan sitä voinut maalata joka toisen rapun kerralla ja sitten loput, mutta eihän siitä operaatiosta olisi tullut loppua laisinkaan. Otin tuossa matkan varrella ylös pari kuvaa portaista ja pääsi tuo Innon Markon suunnittelema teksti (jossain vanhassa ohjelmassa) mukaan kuviin.Laitoin aikoinaan tekstin eteisen seinään. Tässä yhteydessä voi tosiaankin todeta että "sydämen kyllyydestä suu puhuu". Sen verran paljon olen nyt viime aikoina kodista, sen varsinaisessa merkityksessä, kirjoitellut.  Nyt on myöskin maalattu senverran paljon, että jos mielii säästää näitä järjen rippeitä täytyy vähän paussata.Tosin olen huomannut sen kamalan (!) totuuden, että kun yhtä paikkaa lähtee korjaamaan/remppaamaan niin muiden paikkojen tekemisen tarve vain korostuu ja valmista ei näinkään pienessä kodissa tunnu tulevan koskaan...;)

Huomasin vasta nyt vanhoissa teksteissä yhden kommentin, jota en aikaisemmin ollut huomannut. Pääsen toivon mukaan vastaamaan siihen nyt sitten livenä viikonloppuna. Meillä on huomenna adoptioperheiden tapaaminen kaupungissamme. Viimeksi olimme siellä ensimmäistä kertaa ja oli aivan ihana nähdä kaikkia muita perheitä. Kuopuskin viihtyi hyvin leikkien ja tutustuen muihin pikkuisiin. Niin paljon suloisia pieniä ihmisiä! =) Kysymys oli siis luomuvihannesten hankinnasta. Kommentissa siis.  Palailen kyllä asian suhteen Jospa!

 Kaikille oikein ihanaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oo hieno! Onnea uuteen portaikkoon!

Vianna kirjoitti...

Oi vau! Tahtoo kans valkoset portaat..

Dahlia kirjoitti...

Kiitos, nelisen vuotta oli mielessä ja nyt sain ne tehtyä. Parempi myöhään kun ei miloinkaan! =)

Enna kirjoitti...

Näyttääpä portaat hyvältä, kova työ
kannatti! Näyttävät kyllä jyrkemmiltä, varovaisuutta, varovaisuutta rapuissa! :)

Maria kirjoitti...

Freesiä, kotoisaa ja tyylikästä! Kyllä työ palkitsee tekijänsä!

Dahlia kirjoitti...

Kiitti teillekin palautteesta!
=) Totta, paljon iloa saa kun ottaa ja näkee vaivaa! Meillä on näkymätön (lähes;) liukueste tuossa reunassa. Mulle sais laittaa sellaisen varoituskyltinkin...varsinkin aamuisin;)