perjantai 10. syyskuuta 2010

Vieras

Tältä se nyt näyttää, yksi näistä kasviksista jotka tulivat jokaviikkoisen luomulaatikon mukana. Mikä se on?? Puhumattakaan, mitä siitä voi tehdä? Omenat on kuvassa luomassa tunnelmaa (tuttua ja turvallista;)

Vaan oon viimeisissä inserteissä paneutunut ruokapuolen asioihin ja viitannut etiopialaiseen ruokaan. Ilokseni saan Etiopiasta asti vieraita sunnuntaina (aivan yllättävästi sain illalla tekstiviestin), joten nyt täytyy kunnostautua suomalaisen ruuan tekijänä. Haluavat varmaan tutustua vuorostaan meidän antimiin. Mitäs sitä keksis...karjalanpiirakoita, lihapullia, perunaa jossain muodossa ja leipoisko muutenkin pullia vai oliskohan omenapiirakan vuoro nyt kun on omenoitakin omasta takaa...Täytyy keksiä jotain kivaa.  Meidän oma pieni 2v- mies puhua pulputtaa niin paljon, että varmaan opettaa vieraillekin vähän suomenkieltä.

Tämä kuva on otettu vuosi sitten, mutta toivotetaan sen tunnelmissa kaikille jotka luette tätä oikein ihanaa viikonloppua!

Blogger muuten takkus aikalailla tässä kirjoitellessa...grrrr

3 kommenttia:

Pumita kirjoitti...

Taisi olla selleriä sinun padassasi.

Hauskaa viikonloppua ja mukavia hetkiä kaukaisten vieraiden seurassa!

Marge kirjoitti...

Tuo bloggerin on kyllä viime aikoina ollut "pahalla tuulella"..;)

Oi, teillähän tapahtuu! Mielenkiintoista! Mukavaa kulttuurin vaihtoa siis tiedossa:)

Oikein muistorikasta viikonloppua!:)

Ps. Ihana kuva!!!:)

Dahlia kirjoitti...

Oliko selleri tosiaan tuollanen "nuudelikäärö". Ajateltiin poiketa maalla, torpalla tänään ja sitten illemmalla alan miettiä sitä huomista menyytä. Odotan kovasti huomisia vieraita.
Kiva poiketa blogin kautta kun olitte käväisseet ja jättäneet viestiä! =)