torstai 9. syyskuuta 2010

Syksyn lämmikkeeksi

Viime viikon luomulaatikko oli pullollaan vihanneksia. Paria vihannesta en tunnistanut, mutta nyt on myöhäistä ottaa kuvaa kysyäkseni mitä olivat. Muhivat alakerrassa sähköisessä savipadassaan. Voitin mukavuudenhalun ja otin puukon kilttiin käteeni ja paloittelin menemään pataan muhimaan. Huomenna nimittäin tulee taas uusi laatikko...enkä kestä ajatusta siitä, että jääkaapin paras anti on jäänyt syömättä ja nahistuu pilalle laiskuuden takia (ikuinen taistelu). Vaan maisteltiin keskimmäisen pojan kanssa jo keitosta ja se lämmitti kivasti syksyisessä illassa. Poika kyseli, laitanko berberiä kaikkeen ruokaan. Se on sellainen etiopiasta tuotu mauste, joka sisältää ainakin kuivattua chiliä, inkivääriä ja valkosipulia. Paljon sitä tulee käytettyä. Tuli muuten hihiteltyä pizzalle, jonka nimi oli Berlusconi kun kävelimme mainoksen ohi tänään. Siinäkin oli reippaasti vahvoja makuja päällä.

4 kommenttia:

Pumita kirjoitti...

Tosi maukkaan näköistä! Tulee ihan nälkä vaikka kello on jo vaikka mitä... Berlusconipizza jäisi minulta varmaan syömättä. Sen verran iljettävä on se ukko. Oletko nähnyt Videocracyn? Minä luulin pitkään että dokumenttielokuvan nimi on Videocrazy, haha!

Piupau kirjoitti...

Ihanan näköistä ruokaa. Kun syksy saapuu alkaa tuliset keitot taas houkuttelemaan, lämmittävät mukavasti.
Iloa päivääsi!

Marge kirjoitti...

Hei sinulle!

Kiitos, kun olit käynyt kylässä ja jättänyt kivan viestinkin!:) Ehdin vasta nyt käymään luonasi ja myös bloggeri on temppuillut.
Kiva löytää uusia kauniita blogeja!
Nam, mikä herrrkullisen näköinen ruoka!
Torppanne vaikuttaa TOSI kauniilta, vallan ihastuttavalta!!!
Itsekin tunnustaudun romantikoksi:)
Toivotankin nyt sinulle ja perheellesi oikein mukavaa ja leppoisaa viikonloppua!!:)

Dahlia kirjoitti...

Hejsan! Olipa kiva tulla blogaileen tänään kun kävitte!

Pumita: En muuten ole nähnyt sitä mutta taidanpa laittaa mieleen ja katsoa! Olen sun kans samaa mieltä, eli jos Berlusconi haukkuu suomalaista ruokaa se on kohteliaisuus;)

Piupau ja Marge: Olen ollut innostunut taas syksyn tullen bloggailemaan ja käynyt teidän molempien blogeilla ihastelemassa tunnelmia.Laitoin ne tuohon omien suosikkejen joukkoon. Kiitos palautteesta. Lämmitti! =)