torstai 16. syyskuuta 2010

Kierros jatkuu...

Puusepällä teetetty vanha nukkekoti lienee olohuoneemme kotoisin kapistus. Nyt sinne on saatu valot.
Taisin aikoinaan kertoa, että meidän talorempan yhteydessä lisättiin uudet ovet olohuoneesta pihalle. Vaikka takapiha on pieni näin kaupunkiasunnossa on se ollut nyt jo suuressa käytössä. Lisäksi se lisäsi olohuoneen valoisuutta aika paljonkin. Huomasin nauttivani tuulen huminasta puissa kun ovi on auki päivisin. Tosin se on ollut siinä vasta nämä kesäisimmät ajat.
Aikoinaan laitoin tauluja aika villisti ylt ympäri huonetta mutta karsin reippaasti ja laitoin yhden "kollaasin" vitriiniä vastakkaiselle seinälle. Olen myöskin välttynyt seinien maalamiselta muuksi kun valkoiseksi oivallettuani että huone on kooltaan sen verran pieni että vaatii valkoista (kuten se maalattu keittiö).
Meillä on telkku villisti vanhan pianon päällä. Siihen päädyttin kun hoksattiin ettei vanhaa pianoa saa millään ulos vaikka sitä ei enää kukaan soita. Lisäksi korkeus pitää pienet näpit poissa nappuloilta. Eikä sekään haittaa että katsomiskorkeus on nyt oikein hyvä!


Tässä pieni kierros seuraavaan huoneeseen kun nyt pääsin vauhtiin, mitä tähän meidän kaupungissa olevaan kotiin tulee. Meillä olohuone on kovassa käytössä. Pikkuinen on päässyt muumi ikään ja katsoo niitä todella mielellään. Vaikka telkku onkin sellainen kiistelty viihdyke on se lapsiperheessä aina välillä ihmeen tervetullut...Olen pitkään halunut esteettisistä syistä valkoiset puuvillapäälliset sohville, mutta käytännön syistä en ole sitä vielä toteuttanut. Joissakin asioissa täytyy vain olla realistinen. Olen kova käyttämään koreja säilytykseen. Meidän olkkarissa niissä on kaikissa leluja: siinä mielessä tämä huone onkin varsinainen OLOhuone.

4 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Olohuoneenne on kodikas ja upeita huonekaluja täynnä!:) Kyllä tuolla viihtyy varmasti koko perhe ja muumitkin;)

Dahlia kirjoitti...

Marge: Olipa kivasti sanottu! Muumit on niin kodikkaita, että jos nekin viihtyis niin olen tyytyväinen;)

Enna kirjoitti...

Onpa kodissa kodikasta! :)
Aivan ihana tuo nukkekoti valoineen ja kyllä siinä valkoisessa on sitä jotakin.
Ja vihdoinkin se kaivattu takaovikin on löytänyt paikkansa.

Dahlia kirjoitti...

Enna: Kodissa koti;) Kiitti! On niin kiva kun säkin olet ruvennut bloggailemaan. Tämä on kivaa jakamista. Ja ovi on vihdoinkin siinä! =)