keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Keittiö

Pitkin alkavaa syksyä olen taas innostunut ihastelemaan erilaisia blogeja mukaanlukien sisustukseen liittyvät blogit. Torppa alkaa vaipua unholaan mutta sitäkin suuremmin huomio kiinnittyy näihin kodin nurkkiin. Ja voi sitä innostusta ja inpiraatiota kun näkee niin paljon kaunista lehdissä ja blogeissa. Meidän keittiössä oli tammikaapit, jotka malliltaan ja kunnoltaan vielä hoitaa tehtävänsä (ekologista ajattelua! =). Tosin tummahko väri oli aika masentava...Ei muuta kun pensseli heilumaan! Sävy ei ole ihan valkoinen vaan Tikkurilan paletista se "herkän haaveilijan" vaniljaan menevä valkoinen. Samalla sain luotua hyllykön vanhoista kaapeista vastakkaiselle seinälle, jonne järjestin (vihaan epämääräisiä kasoja) paikan kynille, laskuille, keittokirjoille ja kaikelle sille muulle mikä keitiössämme tarvitsee olla. Pieni prinsessa nököttää siinä kynän päässä ja toivottavasti viihtyy uudessa valoisammassa keittiössä. Valosta puheen ollen. Otin lyhdyn esille ja laitoin kynttilän palamaan. Pimenevässä syysillassa siitä tulee ihanan kotoinen tunnelma.Yksi tuoleista on siniharmaa siitä yksinkertaisesta syystä, että siinä on mun seuraava haaste: saada tuolit maalattua sen väriseksi... Ihan ohimennen mainittuna, pienenä kuriositeettinä, koko muutos maksoi rahassa (vaivaa meni senkin edestä ;) 50€. Ihan edullinen hinta uudesta keittiöstä. =)

6 kommenttia:

Vianna kirjoitti...

Vau! Näyttää toosi hyvältä! Ihana tunnelma, ja miten ihana purkkikin. Taas sai oman keittiön muutos lisää puhtia, kiitos siitä!

Dahlia kirjoitti...

Oli kieltämättä vaikein kohta päästä käyntiin. Kiva jos inspiroi! Muistan sun ihanan sinisen kaapin keittiössä, joka on tunnelmaltaan juuri sellainen joita ihastelen.

Enna kirjoitti...

Aivan ihanan raikkaalta näyttää, keittiö on kuin uusi! :)
Oot todella aikaansaava, toiset
vain haaveilee samasta asiasta vuosia, mutta sinä saat sen aikaan.

Dahlia kirjoitti...

Ajattelin sattuneista syistä sua kun otin näitä kuvia;) Täytyy heti todeta että jos joku jotain yleisesti ottaen aikaan saa niin tiedän että se olet sinä! =)Siinä vaiheessa kun oli puolet maalattu ja vielä pelkällä tartuntamaalilla, ilta vaihtunut yöksi hiukan mietitytti saanko sitä koskaan valmiiksi!

Saila kirjoitti...

Kiva blogi! Kiitos kun tulit lukijakseni, kävin heti kurkkaamassa, tämä olikin uusi tuttavuus!

Dahlia kirjoitti...

Kiitos! Kiva löytää uusia mielenkiintoisia blogeja, tuttavuuksia! =)