keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Injera

Käytin suuren osan eilisestä jokavuotisen raportin tekemiseen Etiopiaan. Kuopuksen adoptioon liittyy sitoutuminen siihen, että teemme hänen synnyinmaahan raportin kehityksestä ja kuulumisista kerran vuodessa. En tiedä paljonko viranomaiset niihin paneutuu mutta ajattelen, että on hienoa kun huomioidaan myöskin mitä adoptoiduille lapsille kuuluu. Minulle se poiki myöskin inspiraation tejhdä kuopuksen hakumatkasta oleva kansio vihdoin viimein valmiiksi siinä ohessa. Niin paljon hienoja ja tunteikkaita muistoja pulppusi tämän tiimoilta. Blogiin valitsin kuvan etiopialaisesta kansallisruuasta injerasta, joka on lättyä muistuttava ja jonka päällä on eri nk. wotteja, joita lättyyn kääritään nautittavaksi. Osa oli aika tulisia. Näinä aikoina kun etnisiä ravintoloita on enenevissä määrin, suosittelen tätäkin maistettavaksi. Itse tykkäsin siitä kovasti.

2 kommenttia:

Pumita kirjoitti...

Mm, noita makuja haluan testata! Kerran olin jopa kolkuttamassa etiopialaisen ravintolan ovella Tukholmassa mutta ei ollut juuri silloin auki. Kyllä minä vielä joskus...

Dahlia kirjoitti...

Voi, tuo on just niin kiva suurissa kaupungeissa kun on mistä valita! Siellähän voi olla paljon sellaista mihin en ole itsekään päässyt vielä tutustumaan. Seuraavan kerran kun menen Helsinkiin tai Ruotsiin käyn ehdottomasti etiopialaisessa ravintolassa!