sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Ennen

 

Tässä nyt sitten nämä portaat, joiden kimpussa olen yhden viikon viettänyt rapsutellen ja hioen...Tänään kun Betoluxin kansi aukeaa, alkaa perheen evakko yläkerrasta, eikä se ole mikään pikku juttu. Kestää kuulemma viikon kuivua ennen käyttöönottoa. Luin netistä että Betoluxin aqua, joka kuivuisi nopeammin on ollut monille pettymys peittävyyden suhteen, joten nyt on sitten se myrkyllisempi versio valittu.  Isompien lasten isän koti onneksi turvaa niille inhimmilliset olot. Näissä tilanteissa ei ole hullumpaa olla uusioperhe ja seilata kahden kodin väliä. Kaikella on puolensa. Me muut jäädään lähinnä ilman tietokoneita (näiden yhteyksiä ei helpolla siirrettäis alakertaan). Blogilleni tulee siis viikon paussi ja toivon mukaan saan iloisella mielellä laittaa "jälkeen" kuvat rapuista sitten! Vasen ovi vie kellariin, jossa me vanhemmat kuopuksen kanssa asustelemme. On muuten teinien musiikkia ajatellen hyvä ratkaisu. Maalasin tässä samalla portaikkoon hiukan dramaattisempaa ruskeaa. Valkoinen ja muut värit hakee jatkuvasti tasapainoa tässä huushollissa. Oikein mukavaa viikkoa kaikille jotka täällä käväisette. Tuon alas vievän oven takana on vielä yhdet portaat. Nekin kaipaisi uudistusta...

Tässä portaat hiottuna ja huutaen uutta maalia pintaan.

Kumailmapuhaltimella rapsuttelu rappujen välistä oli aivan hirveä homma. Piti kokoajan pitää mielessä ne hirveät kokolattiamattopinnoitteet niin jaksoi ;)
Tässä muuten kuva sisustuslehdestä, joka inspiroi tuon ruskean värin suhteen. Sisustus ja puutarhalehtien sekä kirjojen lukijana minulta ei tule koskaan loppumaan tekeminen. Olen senverran helposti vaikutuksille altis...=)

Aamuinen aurinko minun remppa työmaallani ;)


2 kommenttia:

Enna kirjoitti...

Ihanan pirteä raidallinen seinä. Suurin työ tosiaan rappujen suhteen on takanapäin, oot kyllä nii-in aikaansaava, nyt siis vaan betoluxia pintaan.:) Ja voi voi,
viikon tauko, mielenkiinnolla odottelen lisää kuvia uusista rapuista ja kodista ylipäätänsä.

Vekarus kirjoitti...

Kova homma, mutta lopputulos varmasti palkitsee! Me kannoimme viikonloppuna vihdoin tavarat sisälle huvilalla odoteltuamme viisi viikkoa Betoluxin lopullista kovettumista. Lattia on todella kaunis!

Voimia!