keskiviikko 25. elokuuta 2010

VaihteluaOn siinä vain hurja ero. Mä siis jatkan kesän väliin jääneillä inserteillä ja kuten näkyy aloitankin työstämään kesän loppumista;)

8 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hei, kiva kuulla ja nähdä pitkästä aikaa! Tykitäppäs vaan tulemaan kaikki kesän parhaat palat meidän lukijoiden iloksi! Tuo tynnyriauto ja pikkumies sen kyydissä oli aivan verraton kuva!

Vekarus kirjoitti...

Ihanaa nähdä kunnon kuvapläjäys kesästänne! Mahtava polkuauto ja niin suloinen kuski!

Dahlia kirjoitti...

Kiitos Maria ja Vekarus! Olipa kiva kun lukijoitakin vielä löyty. Mä tosiaan inspiroiduin päivittelemään blogia. Ihmeellistä että joku osaa keksiä ja toteuttaa tuollaisen auton. Se oli kieltämättä söpö ja meidän kuopus vielä kuskina! =)

Pumita kirjoitti...

Kyllä lukijoita löytyy kunhan päivityksiä tulee! Mutta lumikuvista ei olis niin väliä... ;) Tukholma on tänään ollut kovin harmaa mutta iltapuolesta aurinkokin kurkisti pilven takaa. :)

Vianna kirjoitti...

Hei taas! Hauska kuvapari, huhhuh, onhan ollut vuosi! Lämpömittari on seilannut -29,9 ja +34,4 asteen välillä.. Hieman saisi tasoittua.

Dahlia kirjoitti...

Pumita: mulla on kieltämättä ollut vähän taukoa vaikka vieläkin tulee mietittyä "tuosta sais kivan jutun blogiin". Nyt on taas inspistä jatkaa. Täälläkin harmaa ja sateinen keli houkuttelee koneen ääreen. Olitko katsomassa kuninkaallisia häitä?

Vianna: On täs totuttautumista jos näin jatkuu...maalla on vieläkin viime talven jäljiltä savupiippu muuraamatta kuntoon pakkasen jäljiltä.

Pumita kirjoitti...

No, en. Pysyttelin kaukana häähumusta. Ei ole oikein minun "cup of tea". :)

Dahlia kirjoitti...

Niin mä vähän arvelin ja periaatteessa minustakin kuningashuone on jotenkin vanhentunut ja epädemokraattinen instituutio (ihan niiden itsensäkin kannalta) mutta mua kyllä viehätti hääparin avoimet tunteenosoitukset. Kukapa ei heltyisi rakkauden edessä! =)