tiistai 23. helmikuuta 2010

TyylitestiLöysin Vekaruksen blogista vihjeen kivasta tyylitestistä Tikkurilan sivuilla (oli jopa nopea!). Hyvin vaikutti tulokset mukavilta eli ilmeisesti kuvaa omaa makua! Olen tuloksien mukaan herkkä haaveilija, jota kuvaa "puuteroidut pastellisävyt, huoleton huvilatunnelma, muistojen kultaama kartanotunnelma jota kukat kynttilä, pikkuesineet ja tekstiilit huokuvat".

Nouseva tyylini on yllätys yllätys: "valikoiva nautiskelija, jota puhuttelee hienostunut boheemi tyyli, syvät dramaattiset värit, metallin, silkin ja helmiäisen hohto. Löydät sisustuksesi elementit yhtä hyvin antiikkiliikeestä kuin huippu designerin (hmmm...) kokoelmista ja saat kaiken hienosti sopimaan yhteen". Eipä siis ihme, että mulla on välillä tarvetta dramaattisiin värivalintoihin (vaikka tumma kaappi saikin väistyä haaveilijan valkoisen unelman edestä). Eniten tuota haaveilevaa puolta toteutan varmaan meidän torpalla, joka on otollinen herkälle haaveilijalle mutta ei aina valikoivalle nautiskelijalle ;).

Kuvat ovat Tikkurilan sivuilta. Tämä viimeinen kuvasi herkkää haaveilijaa ja tuo ensimmäinen valikoivaa nautiskelijaa. Ehkä tuo nautiskeleva puoleni vaikutti suuresti päätökseen asua keskustassa vaikka torpan tunnelma on tuhat kertaa saanut haaveilevan puolen uneksimaan vanhasta talosta maalla...

Kokeilkaapa tätä!

3 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Tikkurila sai kyllä kaikki tyylit näyttämään hyvältä. Tuo ylimmäinen kelpaisi minullekin!

Maria kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Kävin heti kokeilemassa ja minä olin aitoudn etsijä ja nouseva tyylini oli moderni pelkistäjä.

Dahlia kirjoitti...

Tikkurilalta on tullut paljon selkeää tietoa maaleista (olen maalannut vuosien varella vaikka mitä). Tällainen lisä eri tyyleistä ja siihen sopivista väreistä oli taas hyvällä maulla olevaa markkinointia. Eipähän joudu maalaamaan uusiksi yhtä monta kertaa ;)