lauantai 7. marraskuuta 2009

Isänpäivä


Pitkästä aikaa täällä koneella. Perhe on jakautunut kahtia; yläkerran ja alakerran väki. Kysymyksessä on ajankohtainen influenssa ja täällä ylhäällä majailee kaksi potilasta äidin hoidettavana ja alhaalla on sitten toistaiseksi terveet. Tämä voi olla jotain lievempää versiota, koska kuumetta lukuunottamatta nuoret jakselevat aika hyvin. Pientä pikkuista veliä kuitenkin yritämmä tässä suojella tartunnalta. Ja siitä pikkuisesta siis asiaan:

Tulin tänne huomioimaan isänpäivää! Minulla on ollut nyt kuukauden blogipaussi. Olen monen monta päivää nauttinut pienen nuoren herran seurasta kotiäitinä ja sitä onnea on vaikea sanoittaa. Vierellä olen seurannut tuoreen isän onnea ja näin isänpäivän aattona mikään sana ei riitä sitäkään iloa ja onnea kuvamaan ja "onnittelemaan". Tytön kans päädyimme tekemään kuvakollaasia (minä en osaa kuvia muokata vieläkään muuta kuin värien osalta...) onittelukortiksi. Jos kuva on tuhat sanaa on tässä monta tuhatta, joten en kirjoita enempää vaan laitan tekemämme onnittelukortin tänne. Siinä on meille kaikille rakas perheenjäsen arjen keskellä, juuri sellaisena isona sydämenä kuin yleensä. Tuhannet rutistukset ihanalle isälle tämän bloginikin kautta!

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihana kollaasi! Toivottavasti pieni pysyy terveenä ja muutkin pian paranevat! Mukava kuulla, että arki sujuu hyvin!

Maria kirjoitti...

Heippasta pitkästä aikaa Dahlia!!! Hieno kollaasi, teillä on varmasti ollut tunteikas isänpäivä tänä vuonna! Pikaisia paranemisia sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!!! Onnea isälle!!
ja äidillekkin.. Mie yrittänyt kerran soittaa, yritän tässä "arjen kiireen keskellä" uudestaan.
Tällainen runon poikanen siitä edellisestä kuvasta, lähinnä ajatuksia:

Valon lapsi

Syntynyt alla auringon
Varjoihin kirjoitettuna tulevaisuus
Juuret hajallaan kahdessa maassa

Elämä alussa
Täynnä viattomuutta
Täynnä luottamusta

Silti kokemusta rikkaampi
Yksi matka jo kuljettuna

Uudet juuret……
Ehkä uusi runo ;-)

Dahlia kirjoitti...

Vekarus: Kiitos! Taisi nuorilla olla ihan tavallinen flunssa eikä tarttunut muihin onneksi! Perjantaina kuopus sai neuvolassa rokotuksen (mieletön rumba niin monen lapsen jonottaessa...). Aloitan kirjoittamaan ensimmäistä raporttia Etiopiaan yhteisestä ajasta kuopuksen kanssa ja täytyy sanoa, että ilolla saa kirjoittaa kuulumisia! =)

Maria: Hei tosiaan pitkästä aikaa! Olen huonosti malttanut olla koneella. Iloa ja onnea on piisannut uuden pikkuisen kanssa ja myöskin tekemistä ja vilskettä. Hiukan vähemmän yöunia;) Katselen muiden blogeja, mutta usein niin kiireellä, etten ole kirjautunut sisälle kommentoimaan. Pieneen rakastuminen vie niin jalat alta! =)

Anonyymi: A-K varmaankin. Kiva kun inspiroidut näistä. Näkisitpä itse lapsen, siinä vasta hurmuri!! =)