maanantai 13. heinäkuuta 2009

Kevyttä


Tässä lomaillessa on aikaa miettiä asioita ja jopa päätyä toteuttamaan osaa mietteistä. Aloitin viikko sitten Vogelin riisikuurin, josta voi lukea TÄÄLTÄ . Kolmatta kiloa kevyempänä motivoiduin jatkamaan terveyden tavoittelua. Lapsilla...kaikilla neljällä (!) on oikeus energiseen äitiin ;) Kuurin jälkeen on helppo jatkaa valikoidusti syöden, kun kaikki maistuu niin taivaalliselle riisin jälkeen. Oli muuten (taivaallisesta puheen ollen) täysin päinvastaista lopettaa kahvin juonti kuurin ajaksi (jatkan nyt sitten vaivan nähtyä yrtti teen parissa). Pää oli kipeä pari päivää oikein reippaammin.

Lyckades ta mej i nacken o risfasta (se linken i finska texten). En bra start åt en något lättare Dahlia o kanske mer energisk mamma åt 4 (!) barn! Och åt mannen så klart! =) Tänkte fortsätta med den "rätta" kosten. För nu när kuren är över smakar precis allt gott! Det värsta var att sluta med kaffe. Trodde någon försökte ta loss hela huvudet på mej. Så ont var det. Så det får bli ört te en tid framöver. Förresten är jag väldigt kry utan kaffe. Vlket jag aldrig skulle ha trott?!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinä olet aloittanut "hyvän sään aikaan". Miulla se paino nousi nimenomaan lomalla.
Kesällä jäätelö on ihanaa!!!
Nautitaan hyvästä ruoasta,kohtuudella... ;-)
Nuorimman sanoin: elämä on!!!

Dahlia kirjoitti...

Mulla on tässä hyvin aikaa toteuttaa kaikenlaista, matkaa odotellessa. Hiukan mua helpottaa kun en ole niin kovasti jäätelön perään, mutta suklaa onkin aivan toista. Yritän pärjätä 80% tummalla suklaalla (sitä ei saa alas kun palan) mutta se on kyllä vaikeaa;)