keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Ikioma

Ennenkuin laitan tähän kuvaa "ordlös onsdag"- teemaan, haluan kertoa teille kaikille, että meidän pieni poika Etiopiassa on tänään virallisesti meidän, eli olikeuskäsittely meni läpi! Mikä jännitys...mulla oli piiiitkästä aikaa oikein kunnon migreeni. Sepä ei nyt sitten liiemmin haittaa, kun iloa on rinnassa ja on niin huojentunut olo näin tiedon jälkeen. Sekään ei nyt hirveästi paina, että meidän lähtö on vasta viiden viikon päästä. Tämä oli meille tärkeä etappi. Etiopiassa osassa (ei Suomen) adoptioita on ollut sotkuja, jotka vaikuttavat meidänkin tuomioistuinkäsittelyihin vaikeuttavasti. Tosin nyt ei sitten tullutkaan ongelmia matkaan. Se pieni ihana poika kuvassa pianon päällä ja sydämessä, on nyt meidän!

Vår pojke är idag juridiskt VÅR (i hjärtat finns han mer än någonsin!)! Dvs. Vår domstolsbeslut gick igenom. Det har varit lite trassel i Etiopien pga. vissa länders adoptioner, vilket också gjort det svårare för oss andra. Vi reser till Etiopien först om 5 veckor. Ännu lite byrokrati men sedan blir det dags! Men, en glädjande dag. Oj, vad vi är lättade!

9 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi, miten ihania uutisia! Onnittelut koko perheelle! Todella hienoa!

Olen jännittänyt teidän puolestanne, sillä olen eläytynyt tilanteeseenne, sillä meillekin adoption piti olla ainoa vaihtoehto, mutta yllättäen juuri ennen adoptioluvan saamista poika ilmoitti tulostaan ja sitten saimme vielä tytönkin. Olen niin iloinen puolestanne! ONNEA!

Dahlia kirjoitti...

Hejsan ja kiitos todella lämpimistä onnitteluista! Tämän päivän tunnelma on ollut mieletön helpotus, onnen lisäksi. Adoptio on täynnä eri vaiheita (yksi oli muuten just tuo luvan saaminen), jotka saa aina jännityksen tiivistymään. On niin epätodellinen olo kun mietitään yhdessä sitä tosiasiaa, että siellä kaukana Etiopiassa on meidän ikioma poikamme. Kiva kuulla, että olitte kans tässä prosessissa mukana. Kävitte sitten kotiselvityksen läpi ennen vanhemmuutta jokatapauksessa ;) Iloinen tarina teillä siellä! =)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea!!! Viisi viikkoa vielä
Sitten alkaa sydäntä pakahduttava matka kohti omaa pikkuista.

Dahlia kirjoitti...

Kiitos! Pakahduttava matka siitä tulee. Mielenkiitoista itsellekin nähdä miten sen kokee, kun vihdoinkin saa oman lapsen syliin näin pitkän odotuksen jälkeen! =)

Jossu kirjoitti...

Voi miten hauska lukea hienot uutiset!
ONNEA! ONNEA! kaikille teille.

L3 kirjoitti...

Grattis :)

Dahlia kirjoitti...

Kiitos ja tackar o bockar!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Isosti onnea äidille ja isälle sekä sisaruksille :-)
Pian ne viikot vierähtävät ja sitten se vasta mahan pohjassa tuntuu,kun itse hakumatka käsillä.
Siunausta kaikella tavalla!!!
A-K

Dahlia kirjoitti...

Kiitos A-K! Pikku herra Etiopian päässä ei varmaan vielä tiedä uusista perheenjäsenistä mitään, jokeltelee tyytyväisenä! Toiovttavasti tämä kesä sais ajan kulumaan nopeasti! ;) Teille kans siunausta kaikella tapaa!