maanantai 1. kesäkuuta 2009

Lämpöä


Käykö teille muille bloggaajille koskaan näin, että paussia pukkaa vaikka asiaa ja kirjoitettavaa olisi vaikka kuinka...Teidän muiden blogeja olen kuitenkin käynyt lukemassa ja nähnyt paljon kaunista kesän alkua ja lasten kesälomatunnelmia. Täällä olen itsekin nauttinut ensimmäisestä aamusta jolloin herätettävänä olin vain minä itse. Se tosin on sekin melkoinen homma...paitsi maalla kun saa herätä linnunlauluun. Silloin, juuri niinä aamuina kun ei ole kiire, herään ja nautin varhaisesta herätyksestä. Aamuhetki maaseudulla on parasta mitä tiedän. Olen muuten myöskin äskettäin heränyt aamuyöstä tajuamaan että "ai niin joo, NYT SE ON TAPAHTUNUT!" Päivällä menee aina muutama hetki ja sitten taas tulee aivan lämmin ja onnellinen olo kun muistan, että pian meidän pikkuinen on täällä kotona.

Koulun päättäjäinen oli tänä vuonna erityisen liikuttava. Meidän neiti lauloi ihan yksin yhden esityksen. Sitä tosiaan pakahtuu ylpeydestä (ja jännityksestä). Pikkuveljen luokka on viritellyt ja käynyt kitarakoulua koko vuoden ja sekin esitys oli liikuttava. Meillä on Steinerkoululla hyvin perinteiset kevätjuhlat. Todistusten tilalla on lausunnot. Lapset pärjäävät hyvin, vaikka juttua kuulemma välillä piisaa vähän niinkuin liiammankin kanssa. Lopulta toivotimme kaikille hyvää kesää ja suuntasimme illan mittaan, kun mahdollista kohti torppaa. Jopa meidän esikoinen, joka ei aina halua mukaan "joined us". Viikonloppu olikin sitten kesäinen ja lämmin.Lämmin kesäpäivä torpalla sai meidät virittelemään uima-allasta kuntoon. Meidän tontilla on sellainen talvehtiva uima-allas jossa on 20 000 litraa vettä. Se on ollut tarpeellinen hankinta koska meillä on rannalle pidempi matka, vaikka suhteellisen lähellä merta olemmekin. Tosin siihen ei ole asennettu lämmityslaitteita ja näin alkukesästä se vastaa uimahallejen kylmä-altaita;) Moottori lähti hienosti kehräämään ja puhdistamaan vettä. Tälllä kertaa uitettiin vain varpaita vedessä...Lataanpa nyt sitten tänne vähän viikonlopun kuvia. Tällä kertaa mutama metsäisempi kuva tontin laidalta. Ehkäpä mieli on jo tehnyt töitä sen kanssa että pian istutusten tulee olla mahdollisimman huoltovapaita... =) Huvitti kun laittelin viimeisenä tämän insertin teemaa; onnistuin kirjoittamaan lähes kaikista asioista. Kirjat ja ruoka jäi toiseen kertaan...

Det händer så mycket runt omkring o inuti att jag inte vet hur mitt bloggande är så tyst?! Barnen hade en festlig gammmaldags skolavslutning med mycket program vid Steinerskolan. Jag satt rörd o lyssnade när dottern sjöng o sonen spelade gitarr. Denna gång lyssnade jag t.om på huvudtalaren som hade satsat sin energi på att artikulera klart;) (super tydligt).

Efteråt körde vi iväg till landet för nu var det dags för riktigt varm sommardag. Tillsammans satte vi igång vår pool som är garanterat kall för den som vill svalka sig;) Jag har som vanligt tagit foton av blommor o växtlighet på tomten. Fick den bästa väckningen någonsin på morgonen när fåglarna sjöng. Tidigare än när jag ska till jobbet, vilket ofta är väldigt trögt. Däremot har jag på sistone vaknat på natten några gånger för att haja till "nu har det hänt, vi har fått vår baby", jag känner mej då otroligt lycklig och får en klump i halsen. Bilden på vår söta lilla son följer med överallt.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kulta kuvasta!! Nyt menee tämä viimeinen yövuoro kivuttomasti näyttöpäätettä tuijotellessa :) /A

Jossu kirjoitti...

Lämpöä ja valoa huokuu kuvista!
Ihanasta kesästä ollaan saatu nauttia.
Täällä kanssa on bloggaus jäänyt vähemmälle, pakko on vaan olla ulkona puuhaamassa ja nauttimassa.
Uima-allas olisi kova sana täälläkin :)

Maria kirjoitti...

Ihania kesäkuvia. Nautitaan. Huomenissa vissiin sataa, mutta aion nauttia siitäkin!

L3 kirjoitti...

Ah, fina bilder.
Tänker på er.

ienni kirjoitti...

Här tog du verkligen igen de dagar du inte bloggat! Men du måste sluta sätta så söta foton på hundarna; går sönder när jag ser de små skört vackra liven. ;)

Karin Berg kirjoitti...

jättefina bilder och ni verkar ha det så mysigt pålandet :-)
jag hade också alltid bilden på vår dotter med mig. Kändes bra att ha den i närheten och titta på då och då.