perjantai 5. kesäkuuta 2009

Ja må han leva!

Sisko lukee vauvakirjasta synttärisankarin syntymään liittyviä muistoja =) Puhetta ei sentäs pidetty mutta koska trubaduuri on vapaalla...

(vi läser om när han föddes)
*laulua*
(trubaduren i fart...)
Näin me poseerataan mut kyllä ne sisarukset tietää mitä kameran takana pitää sanoa että 13-vuotiasta naurattaa...ja mua.
Meillä on tänään 13-vuotis synttärit. Otetaan toisistamme pari kuvaa ja synttärisankari hymyilee leveästi kysyen -overacting? Nähtävästi ohitettiin se vaihe kun kuvia ei saanut ottaa... Muuten kaikki on niinkuin ennenkin kun juhlaa pukkaa; -overeating? Yes!Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år...sjunger vi och faktiskt också på svenska. Vi t.om skriker "hurra hurra hurra" som vi sett svenska kungen göra på tv. Vi firar nämligen vår 13-åring som snällt ler till kameran (vart försvann han som sa "jag vill inte va med i nån bild!!") o frågar bara -overacting?

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut sinne! Ihanaa, että tulee taas kuviinkin!

Anonyymi kirjoitti...

Iloiset synttäriOnnittelut komealle pojalle!!! näin jälkikäteen. Ja onnittelut myös yhden etapin päättymisestä eli ala-asteen. Sitä ollaan ikäänkuin askeleen vanhemia eri tavalla kuin muuten.

Meidin nuorin tulee syksyllä perässä ja on aivan heppahullu ;-)

L3 kirjoitti...

Grattis från Sverige!!!!!
HURRA HURRA HURRA!!!!

Dahlia kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista!
Hepat on mahtava harrrastus. Siihen voi moni nuori laittaa sitä loppumatonta energiaa!