perjantai 8. toukokuuta 2009

Injera


Tänään kirjoitan lisää ruuasta. En kuitenkaan vappumunkeista enää. Tällä kertaa olen päässyt nautiskelemaan etiopialaisesta ruuasta. Ensimmäistä kertaa. Olen iloinen, että ruoka oli tosi hyvää. Meidän tuleva lapsi ei saa jäädä ilman synnyinmaansa rikkauksia! Hellin näitä rikkauksia niinkuin raskaana olevat hypistelevät kutimiensa kanssa ( en voi kutoa kun en tiedä kokoa). Ei aikaakaan niin opettelen näiden ruokien salat. Minusta oli tosi kiva syödä käsin. Hiukan harjoitusta hienomotoriikan puolelle, mutta niinhän se oli kun ensimmäistä kertaa söin kiinalaisilla puikoilla. Oman aikansa se tottuminen vei silloinkin. Mutta luulen, että voin todeta että olemme kohta valmiiksi oppineita lentämään kohti Addis Abebaa...Älkää nyt kysykö josko se lapsitieto jo tuli koska ei, ei se vielä tullut. Mutta teille jotka ette seuraa Interpedian lapsitietoja voin kertoa että tässä kuussa sieltä nimettiin suomalaisille perheille kolme vauvaa. Kuvassa on ystävämme etiopiasta, joka valmistui tänään. Enkä olisi itseni, ellen kirjoittaisi ruuasta heti kättelyssä *huokaus*. Ystävämme Hilina (Helena suomalaisittain) on kuitenkin tämän päivän sankaritar!

This is my ethiopian friend Hilina who graduated today. At her party we got ethiopian food. This was my first time to taste it and I must say like Jim Carry would put it "I like it a loooot!!! I'm so happy to getting to know more of the culture. We already have some adresses and places to visit when in the country. I wish we could fly there soon!

3 kommenttia:

L3 kirjoitti...

vad bra att maten var god :)
det verkar givande att lära känna en ny kultur sådär mer på djupet?
Hoppas ni inte behöver vänta jättelänge till

Grattis till Hilina :) vad tog hon examen i?

Karin kirjoitti...

Etiopisk mat är jätegod! Jag åt det för första gången innna jag åkte till Etipien hos en arbetskamrat som kommer därifrån. Och sen så åt jag i Etiopien såklart! I stockholm finns det jättefina Etiopiska restauranger och även en jättebra Etiopisk affär där vi köper en del mat. Tex brödet som man har till maten :-) Och deras goda kaffe.

Dahlia kirjoitti...

L3: Hilina, hon har läst ekonomi som huvudämne. Ja, vi har nog väntat tilräckligt länge...=)

Karin: Vi har fått en etiopisk restaurang till Helsingfors just (har inte ännu hunnit vara där). Stockholm är så härligt stort med mycket möjligheter!