maanantai 13. huhtikuuta 2009

Takaisin arkeen...

Ajettin pääsiäisenä läpi Pohjanmaan ja koettiin monen monta kokkoa matkan varrella punaista iltataivasta vasten. Joka kylällä omansa. Meillä oli takana päin kiva päivä lapsuuden ystäväni luona ja koiriamme hoisi siellä hänen lapsi kavereineen siihen malliin, että hyvä kun kotiin lähtivät;). Meille leipoi ystäväni pizzaa, joka kruunasi päivän.

Vihdoinkin ymmärsi aurinkokin tulla tänne meillepäin. Tänään satoi, mutta lumi oli poissa. Lapset totesivat, että onneksi sataa koska saavat sitten kaikki lapset olla hyvällä omallatunnolla pelejensä äärellä ;) Me katsottiin vapaapäivien päätteeksi elokuva "Walk hard" ja leivottiin myöskin täällä pizzaa (sitä kun ei voi saada liikaa). Viimeiset karkit on nielty.

Back to every day life...We drew through this part of Finland and enjoyed these eastern fires in every village. Reminded me of Guillous book about witches in middle age. Anyway it was beatiful. I took this photo.

Tonight we ate pizza and watched a movie ("walk hard") with the children. No more chocolate. No more roosters laying eggs.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava oli pitää teitä vieraina!!
Toivottavasti en tartuttanut tätä flunssaa, vieläkin irtoaa..tulin kunnolla tautiin.. (ihana mies hoivannut)

Täällä anotaan koiraa ja suunnitellaan kovasti sellaisen hankkimista, kunhan neiti saa oman kodin.

Elämä on, (nuorin aina sanoo, kun äitee huokailee) mutta se on kuitenkin ihanaa. Terveiset ;-)

Dahlia kirjoitti...

Mä muuten olen flunsassa (!) mut niin on mun ympärillä moni muukin, joten syyllistä ei voi sanoa ;) Hyvä kun sulla on hoitsu kotona! Koirissa on kova homma...niinkuin elämässä kaikenlainen...ja niiiiin antoisaa kuiteski! ;)