keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

SPORT

Kaikki urheiluhullut Vaasassa odottaa kuinka Sportin käy...niin minunkin mieheni. Olen miettinyt, jos jatko ei selviä nyt torstaina, lähden mukaan Poriin katsomaan viimeistä taistoa. Olen kohta kymmenen vuotta puhunut siitä, että lähden kyllä mukaan katsomaan ottelua. Olisiko aika lunastaa lupaus? ;) Siks toisekseen, sellaisesta tunteellisesta ottelusta minäkin voisin innostua. Ehkä huutaisin kurkku käheänä!

Detta stod i tidningen idag: "Sportspelarna (dvs. VÅR STAD) kom ut på isen som hormonstinna tjurar och körde över Ässät (EN ANNAN STADS lag här i Finland). I 40 minuter spelade Juhani Tamminens mannar stor ishockey. Det räckte till en knapp seger borta och nu är drömmen om ligan blott en seger borta. På skärtorsdag kan drygt 4500 lyckligt lottade fans (min man inkluderad) få se historia skrivas i Vasa" (än en gång: Vår stad!)

Tänker nu dela detta brinnande intresse med min man som i år suttit med Sport och gjort statistiken åt dem. Få se om jag ännu hinner med ordlös onsdag med temat sport...om inte så blev det onsdag med ord nu istället...temat är rätt hursomhelst =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äläkä unohda Tammista penkin takana. Se on jo jotain kokemisen arvoista livenä :) Toki toivon, että tämä peli jää sulta näkemättä sen takia, että Sportti on lopettanut jo kauden huomenna voitolla Ässistä. Kiitos kauniista ajatuksesta!

Dahlia kirjoitti...

Tammista mä varmaan eniten seuraan. En tiedä kumpi on enemmän mielenkiintoista, sen ilmeet vai se mitä se sanoo...;) Tykkään siitä puolesta, että se on niin täynnä tunnetta. Kuten meidän "iki-ihana" Turkka sanoo "laita tunnettaa siihen Saaa...na!