perjantai 3. huhtikuuta 2009

Ideas and dreames

Olen tässä viettänyt iltaa parin nuoren herrasmiehen seurassa. Mies on töissä ja tytär lähti ystävän luo yökylään. Toinen herrasmiehistä täyttää huomenna 17. Siitä huomenna enemmän. Käytiin tässä välillä venyttelemässä tietokoneen edessä jumiutuneita lihaksia, kaikki me kolme. Ostettiin vähän vaatetta synttärisankarille. Ja sitten kuvaan liittyvä juttu. Pari kertaa onnistun kävelemään lehtien ohi mutta kolmannella kerralla se lähtee mukaan ja minun on ostettava se... joten nyt toivotan kaikille hyvää yötä! 17 vuotta sitten, tähän kellonaikaan, seisoin silloisessa kodissani lapsivedet lattialla ja ihmettelin mistäs tämä tuli ja mitäs nyt tehdään??


Who can resist the temptation...I love reading magazines about home and garden!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Välitäthän onniteluni esikoisellesi täältä työpaikalta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 17-vuotiaalle!!
Oma "herkkä härkäpää" täytti tammikuussa. Harmi, että säästösyiden vuoksi ei löydy tänä vuonna kesätöitä. Neiti oli viime vuonna ulkoiluttaja äidin työpaikalla, eri osastolla kuitenkin.
Tytöt ne vasta vaatteisiin tarvitsee rahaa. ;-)
Ollaan yhteyksis ensiviikol!!
JOs jaksatte ajel!!

Dahlia kirjoitti...

Onnittelen joo! Täällä on hillittömät bileet jo käynnissä ;) *heräillään ja odotetaan kahvia*
Istuin ensimmäinen vauvakirja kädessä aamulla. Olin kirjoitanut sinne miten hyväntuulinen ja kiltti esikoinen on. Kun tarkemmin rupesin ajattelemaan hoksasin, ettei se ole koskaan sanonut pahaa sanaa kenellekään, niin herkkä ja huomavainen. Tarkemmin kun mietin niin mun suuttumiset sille koski puolensa pitämistä. Niin hassua että siinä tämä nuori mies nyt on. Monesti minua tietävämpänä. Itsenäisempi ja niin osa minua <3

Dahlia kirjoitti...

A-K: Näillä näkymin ollaan kyllä tulossa! =)

Dahlia kirjoitti...

Ja yllä olevalle "anonyymille" vielä sen veran...ootko katsonut meidän adoptiotickeriä tänään?? Siinäkin on tasalukema...(tällä kertaa ei kastu lattiat).*laulaa* (kovaa) "Celebrate good time, come on, its an celebration"...

Anonyymi kirjoitti...

Katselin, joo... Ei kastu ainakaan samoilla nesteillä ;)Huh, onneksi on näitä muita, jotka olemassa olollaan helpottaa odotusta :)

Dahlia kirjoitti...

Kastuu ehkä välillä muutamasta kaipaavasta kyyneleestä? Hyvinhän tämä on mennyt!

Karin kirjoitti...

Jag älskar också tidningar om hem och trädgård. Nu när det är vår så läser jag massor om träsdgård. :-)

Dahlia kirjoitti...

Vi har just börjat få den på också på finska. Bilderna är ju helt fantastiska! Passar oss torpare;)