tiistai 7. huhtikuuta 2009

Highschool

Remember singing "cause your life is my life and my life is your life"...? Well, I'll tell you that these days as my eldest started in highschool, I've learned a lot and feel like I'm also in highschool! But to say the truth, one thing I learned though is admitting that I either have forgotten or never learned some things ; ) I'm glad he likes to learn new things.

This picture reminds me of my biology teacher when I was in this phase. I remember something about this process on the picture (only the photosynthesis part) but clearly, like yesterday I remember the never ending laughing when the teacher showed on her breast how they should be checked (we were not receptive for the information). The information belonged to people in my actual age today. Which leads me back to where I started. I feel like the fossil on the picture...and I don't mind! ;)

Tämä nyt tuli englanniksi, kuten jälleen kerran yksi esikoisen tuotos, jonka löysin täältä kuvien joukosta. Käyn uudelleen lukiota tässä ohessa, todeten, ettei paljoa ole tarttunut haaviin ja se mikä on tarttunut on usein "of the record" eli asian vierestä ;) Tuollainen fossiilimainen olo, kuten kuvassa, tulee välillä. Tosin täytyy myöntää, on jotenkin kivakin kun voi todeta, ettei jotain osaa, eikä se enää haittaa :-/

3 kommenttia:

Pumita kirjoitti...

Ei kannata ottaa turhia paineita. Iloista Pääsiäistä sulle!

Dahlia kirjoitti...

Naulan kantaan. Nämä lapset kun ovat tähän asti olleet Steinerkoulussa, jossa kaikenlainen suorituskeskeisyys ja kilpailuttaminen on ollut poissa. Poika kun hyvin päättäväisesti yhtäkkiä sitten päätti hakea IB-lukioon, joka on aivan toisenlainen (niiden tavallinen taso matikassakin on tavallisen koulun pitkä matikka) olen sydän syrjällä sitten toivonut että siivet kantaa. Huolesta huolimatta täytyy sanoa, että poika on pärjännyt tosi hyvin vaikka kaikki opiskelukin on englanninkielellä. Tästä olen aivan ylimaallisen huojentunut (vaikea olisi kestää, että lapsi pettyisi, tehtyään näin ison muutoksen koulun suhteen). Mä oon oikeesti aivan mieletön "hönsmamma". Onneksi en kaikkea osaa, niin ei tuu tehtyä läksyjä puolesta...;)

PÅ tal om höns...Oikein iloista pääsiäistä! Siitä mämmin mainninnasta blogissasi ajattelin, että ehkä olet Suomen kamaralla? =)

Pumita kirjoitti...

Kyllä mämmiä saa Ruotsistakin, ainakin Tukholmassa, jos on ajoissa liikkeellä. Se yleensä loppuu ennen pääsiäistä. :)