tiistai 24. maaliskuuta 2009

IntegritetTässä vehreyttä odotellessa laitan tänne kuvia puutarhani rajoista. Minulle on tärkeää, että puutarha on mahdollisimman suojattu ja siten levollinen paikka. Olenkin usein huvittuneena kertonut meidän aidanrakennusprojekteista vuosien varrella (alkoi siitä kun naapuri kysyi, ketä meidän vieraat oli, jotka kävi sinä ja sinä päivänä...). Meidän yksityisyys on siis työvoitto! Siellä puskien takana meikäläiset voivat rentoutua ,kuten ihmislapsi parhaimmilaan tekee, vailla huolta ja murhetta.
These are the fences of our garden, inside the place of liberty for my soul!=)3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Rajat on oltava! Tosi tuuhean näköistä ja ihanan intiimiä tunnelmaa olettekin luoneet ja heinäseipäät ja kaikki. Meillä on yritystä tontillamme samanlaiseen yksityisyyteen. Rajoille olen pyrkinyt istuttamaan puita, pensaita ja perennoja kerroksellisesti ja keskelle takapihaa jää avoimempi tila... ja metsikössä rajaa pitää pystyssä myös heinäseipäät riukuaidan muodossa!

Anonyymi kirjoitti...

Pehmeät rajat!!!
Aivan kuin sinä Maria!!

Ihanat kuvat, herätti kaipauksen kesään!!!

Uusi työpäivä, aikainen herätys,
lähemmäksi kesää kuitenkin.

A-K

Dahlia kirjoitti...

Maria: Täytyy myöntää, että meidän puutarha oli viilliintynyt vanha puutarha kun saimme sen. Siksi siellä oli osa jo valmiina. Aloittelijana olin liiankin innokas leikkaamaan puskia ja syreenit on nyt kasvanut kolmatta vuotta sellaiseen kokoon mitä tarvitaan viihtyvyyttä ajatellen. Olen kans aivan myyty kerroksellisuuden suhteen. Aluksi laitoin eniten nopeakasvuisia perennoja jotta se tunnelma tulisi nopeasti (nykyaikainen malttamaton sielu;) Nykyään jaksan jo kokeilla jotain hitaampaakin. Ja mitä heinäseipäisiin tulee, olin aivan autuas kun ystäväni toi miitä meille lapsuudenkodistaan. Olet muuten mun kaima, niinkuin huomaat tosta seuraavasta kommentista =)

A-K: Kiitos kun annat palautetta =)Kieltämättä pehmeys kuulostaa kivalle sekä puutarhassa että ihmisissä, joten sun sanat lämmitti! Tämä aurinko saa mut aivan soikeeksi ilosta. Odotan tosi kovaa kevättä ja kesää! Mukavaa työpäivää sulle. Mietimme vakavasti, josko tultais sinnepäin pääsiäisenä!