lauantai 7. helmikuuta 2009

Yes! I got THE book!

Tytär kävi kaupungilla ja toi minulle samalla tämän KIRJAN. Olen odottanut, että pääsen sitä lukemaan. Näin lukee teoksen takana:
"Ennen kuin Barack Obamasta tuli poliitikko, hän joutui käymään pitkän tien etsiessään paikkaansa maailmasta. Unelmia isältäni- teoksessa hän kuvaa riipaisevasti kasvuaan valkoisen yksinhuoltajaäidin ja afrikkalaisen miehen poikana. Nuori Barack etsii itseään ja juuriaan, kunnes Afrikassa hän kohtaa katkeran totuuden isänsä elämästä ja pääsee viimein tasapainoon moniaineksisen taustansa kanssa. Hätkähdyttävän avoin ja mukaansatempaava kertomus, jonka myötä amerikkalaisuus määritellään uudelleen.
"Isätön nuorukainen etsii vastauksia olemassaoloonsa Amerikasta, Afrikasta ja Aasiasta ja tulee samalla kirjoittaneeksi ihmisyyden analyysia, joka koskettaa-lukijan rodusta riippumatta." (kirjailija Sari Mikkonen).

Joten palaan näine tunnelmine asiaan myöhemmin. Kirja muuten maksoi 36,95€...noin niinkuin sivuhuomautuksena niille, jotka sen haluavat ostaa itselleen. Ihmisyyden analyysi...ei huono! ;-) Nyt mä lähen matkaan!

Ei kommentteja: