torstai 5. helmikuuta 2009

Toivoa...

Interpedian eilisessä tiedotteessa todettiin; kuten Etelä-Afrikkalainen kontakti myös Etiopian kontakti on niin tukossa, ettei ota vastaan uusia hakijoita. Kuulemma lokaakuhun, näin aluksi. Lisäksi odotusaikoja meille, joilla paperit on jo Etiopiassa veikkailtiin jälleen vuotta pidemmäksi, eli 2-3 vuotta tällä hetkellä. Kuten yksi blogilainen totesi ´"toivo muuttuu entistä epämääräisemmäksi" ja "me odottajat vain kilpailemme itsekkäästi niistä vähistä adoptiovapaista lapsista". Sama kirjoittaja kirjoitti blogissaan "Sydämmissä odotetut" niin kauniisti omasta tilanteestaan ja taasen kerran ilmaisi oman kokemukseni niin osuvasti että lainaan hänen sanojaan:
"Onneksi seisomme mieheni kanssa tämän päätöksen takana niin vahvasti, että meidän ei tarvitse miettiä, katsotaanko tämä tie loppuun. Meidän on jaksettava odottaa, koska niin odottaa siellä myös se meidän oma lapsemme ja hänen odotuksensa on varmasti vielä raskaampi".
Our adoption-agency came out with the fact that they can't send new applications to Ethiopia. This is the same situation as for some other contacts. They also stated that it will take 2-3 years for all the families who already have their dossier in the country to get a child.
No one wants any more misery to this world and it seems like the few children available for us in Finland have a lot more willing families...I've read some of the reactions here in bloglandia and I share the same experience. We do not consider any other alternative than to wait, whatever time it will take. Somewhere our child is waiting also and have a lot harder time waiting.

Ei kommentteja: