torstai 26. helmikuuta 2009

Hetkiä hiihtolomalta (missä on mun sukset??)

Toisinaan, sitä tekee monen edestä töitä ja taas toisinaan ei edes yhden...kuten nyt, kun on hiihtolomaviikko, eikä nuoret kaipaa terapiaansa. Voisiko tästä päätellä, että me kaikki voitais hyvin kun vaan olis lomaa?? Myönnettäköön, että ne jotka tässä ovat lomasta huolimatta käyneet, voivat huonosti. Ja se työstä.

Lapsukaiset ovat isänsä luona hiihtoloman, paitsi tyttö joka körötteli isänpuoleisten isovanhempien luota tänne äidin helmaan eilispäivänä. Mattoa kaipaava puolisoni (katso edellinen kirjoitus) kokkasi neideille. Minun tullessa kotiin katselivat leffaa ja söivät suklaata. Ei ne missään hiihtämässä olleet.

Itse istuin netillä sen pienen ajan, jonka ehdin hereillä olla. Katselin ruotsin prinsessa Victorian ja Danielin haastatteluja. Victoria on niin aito, kertoi Daniel ja Danielin kanssa on niin turvallinen, kertoi Victoria. Minä sulan aina rakkauden edessä;) Mitäköhän oma mies sanoisi? "vaimolla on niin hyvä maku mattojen suhteen" (heh). Minä sanoisin, aivan kuten prinsessa, "mies on niin turvallinen ja meillä on hauskaa yhdessä, eikä se käsittääkseni niin huono asia ole?"

Ei kommentteja: