tiistai 23. joulukuuta 2008

HYVÄÄ JOULUA!Huomenta!


Käyn aina oman blogini kautta lukemassa blogit joista pidän ja jotka ovat tuossa sivussa linkitettynä. Nyt rupeaa tympimään oma saamattomuus oman blogin suhteen, joten korjaan asian saman tien. Hiljaisuus blogillani kuitenkin tarkoittaa vilinää blogin ulkopuolella. Huolimatta siitä, että lapset ovat tämän jouluviikon isällään ja tämän suvun kanssa meillä on ahkerasti haettu joulutunnelmaa kiertämällä kauppoja ja miettimällä pieniä joululahjoja lapsille sekä tekemällä jouluruokia ja tietenkin siivomaalla ja koristelemalla kotia ja torppaa. Meidän joulu se vain sitten jatkuu uuden vuoden viikolle kun saapuvat.

Korkkasimme yhden yhteisen lahjan ennenkuin lapset lähtivät lomalleen. Perheemme nimittäin hankki wiifit- laudan. Sellaisen nintendon pelin jossa oikeasti joogataan, aerobikataan, tasapainoillaan ja kuntoillaan. Se sitten anturoineen rekisteröi painosta liikkeisiin meidät aika tarkalleen. Nuorin sanoikin, että tykkää wii-fitistä kun se antaa niin kivasti palautetta! ..."you´re doing great".... :-) Tosin palaute on aina rehellistä...Joululounaan jälkeen töissä, kysyi miksi painoni oli noussut niin paljon vuorokauden aikana....?!


Minä ja mies saimme jouluaatoksi kutsun sukulaisten luo syömään ja viettämään iltaa. Sen jälkeen menemme vanhalle torpallemme pariksi päivää hakemaan tunnelmaa joka syntyy elävän tulen (haen tässä sopivaa sanaa...rätinästä, ritinästä, kitinästä...mikä se tulen ääni on?) äärellä. Lämmitämme vanhan puusaunan. Siihen menee monta tuntia ja nautimme maaseudun rauhasta. Toivottavasti naapurin poika jättäisi sen mopolla ajamisen joulun ajaksi vähemälle...Näimme vastikään ketun pihallamme. Liekö karannut tarhasta kun oli niin kesy. Olemme tehneet jouluruokia jonka jälkeen siirrymme suklaaseen ja konjakkiin. Ikävä kyllä se etiopialainen kahvi jäi hakematta. Pitää tyytyä tavalliseen.


Herään joulupäivänä uuteen ikään kun täytän taasen kerran vuosia. Koska tätä lähinnä lukee vain ne, jotka minusta välittävät, haluan kiittää siitä, että teidän ansiosta tämäkin vuosi on ollut hyvä elinvuosi! Minulla ja miehellä on koko vuosi ollut joulunodotukseen verrattava (vähintäänkin!) tunnelma. Ehkäpä, ehkäpä ens vuonna meidän perheessä on vielä yksi jolle tehdä wee-fit profiili (!), jota halata, jonka kanssa tehdä pipareita, katsoa pihan kettua ja harmitella napuripojan mopoa...luulen niin!

OiKEIN HYVÄÄ JOULUA!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Önskar er alla en God Jul!


Marika

Dahlia kirjoitti...

Hejsan!
Hoppas ni hade en bra semester i värmen. God jul!!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa syntymäpäivää miehesi kanssa siel mökillä.
Tuli iso ikävä sinua, kun luin tekstiäsi.
Noin minusta tuntuu, kun Marjo on viikot poissa, niinkuin siinä laulussa sanottiin.

Ystäväsi Anna-Kaisa

Dahlia kirjoitti...

Kiitos Anna-Kaisa!
Meillä oli hyvä olla mökillä. Laitan kuvia. Jotkut laulut sanoo asiat niin osuvasti. Vain toinen äiti voi eläytyä noihin sanoihin:-) Sulla on hienot lapset. Kiitos synttärionnitteluista. Sä tosiaan aina muistat ne. Haleja!

Dahlia kirjoitti...

...ja siks toisekseen haluaisin minäkin nähdä sua!! Meidän olis kyllä kiva tavata. Sain kaikki ylimääräiset työt syksyllä alta, joten nyt voitais tulla teillepäin kevään aikana.
Uus hali!