perjantai 3. lokakuuta 2008

Arjen sankari

Hyvät ystävät!
Lienee tässä selatessa tullut ilmi, että olen tänään ollut inspiraation vallassa, mitä tulee blogitekstejen luomiseen (niin ja kuvien). Ajattelin ikäänkuin viimeiseksi vielä laittaa jonkun kuvan miehestäni otsikolla "arjen sankari" koska tänään olen erityisen kiitollinen siitä, että taasen kerran oli ruoka odottamassa kun tulin töistä (ja se loppukööri koulusta). Otin jopa ilosta kuvan jakaakseni sen lukijoiden kanssa ja siinä samassa ajattelin että kas laitanpa vielä kuvan hänen rakkaasta harrastuksesta; frisbeegolfista. Mieshän on parhaimmillaan intohimojensa äärellä, jotka itseni lisäksi, rohkenen siis ajatella, on hänen oma urheilulaji. Siinä selaillessani sitten huomasin, että mitään kuvaa ei hänestä löytynyt, mutta kisoista johon hän osallistui kyllä. Ja ellei tämä ole vaikuttaa niin ei mikään, nimittäin eihän ne heittelekään niitä lätysköja kovin helposti, vaan haastettahan on selvästi lisätty maaston vaikeuden kautta...katsokaa vaikka itse:joten siitä ja tietenkin tästä:
minun sydänkäpyselleni; sankareita on monenlaisia, mutta sinä olet minulle suurin!

2 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Frisbeegolf? Kuvasta päätellen frisbeetä ei heitetä (eikä lyödä) reikään, kuten golfpalloa. Mahdottoman isoja reikiä pitäisi maahan kairata :D. Ei näytä helpolta, joten pokaalinsa on ansainnut.

Dahlia kirjoitti...

Joo, nää on näitä uusia lajeja.
Niitä frisbeekiekkojakin on, kuten mailoja joka lähtöön. Paljon kyllä muistuttaa golffia mutta keksivät sentään nuo korit, niin ei tartte kairata;-)