maanantai 11. elokuuta 2008

Vanhemmuutta!


Uusi työ on nyt sitten osa tätä minun todellisuutta kunnes jään äitiyslomalle. Onneksi tämä lapsi on nyt sitten "kypsällä" iällä aloitettu odotus, koska arvatakin saattaa että ei ole helppoa kun ei tiedä koska lapsi tulee! Oletan ettei hermot olisi riitänyt nuorempana näinkin hyvin. Mitään uutta ei ole Etiopian suunnalta kuulunut. Yritän nykyään saada johdateltua ajatuksiani välillä muihin asioihin. Minulla kun on taipumus paneutua asioihin jotka tulevat minulle tärkeiksi juurta jaksaen.

Tänä keväänä vaihdoin työkuvaani tässä omassa "firmassa" ja se on hyvinkin vaatinut oman osansa töissä. Uutta opeteltavaa on ollut kovasti. Suuri osa on ihan käytännön asioita eikä liity itse työhön. Ammattikirjallisuutta olen ehtinyt hiukan vilkaisemaan täällä töissä ja työstäni luin seuraavaa: "psykoterapeuttisen työn ilo on aikuisiän iloa; ilon lähteet pohjautuvat samaan alkuperään, josta syntyy vanhemmuuden ilo ja tyydytys"(M Brummer). Joten tätä vanhemmuutta tässä nyt sitten jokatapauksessa jaetaan, sekä töissä että kotona :-)

Ja vanhemmuudesta puheenollen, lapset aloittavat huomenna taas koulunsa. Esikoinen aloittaa ihan uudessa lukiossa ja uudella kielellä vieläpä...Kaksi nuorinta jatkavat tutussa koulussa.Noiden pienten kypsyvien omenoiden ja marjojen lisäksi, se on todellinen kesän lopun merkki! Hyvää syksyä kaikille jotka nyt sitten lukevat tätä ja muistetaan me töissä/koulussa ahertavat ihmiset että levätä voi päivän toisessa päässä. Turhia harrrastuksiakin saa välttää ;-) !!

Ei kommentteja: